Spermavizsgálat eredmény jó-e?
Szia,
A férjemnek 100 millió / ml volt az összes spermaszám. Erre azt mondta a doki, hogy jobb, mint az NB1, kereskedhetne is vele. És eredményes is lett, 14h kismama vagyok.
Nálunk velem volt pici gond, nem volt peteérésem.
Hát sajnos ez elég kevés, de van még remény a spontán babára is, ha veled nincs gond!
Ahhoz azonban fel kell turbózni a szervezetét!
Ha nem ajánlottak semmit, akkor megpróbálhatjátok ti is a nálunk bevált receptet:
A férjemnek először 10 millió/ml volt, de 3 hónap Fer14 szedés után már 30 millió lett és sikerült is utána a babánk!
Egyébként 20 millió/ml-től számít normális mennyiségűnek.
9.54-es vagyok.
Lehet, hogy a te párodnak fél évig is szednie kellene, hogy bekerüljön a normál tartományba és az is számít, hogy mennyi az ép, jól mozgó a katonák közül.
A férjemnek az sem volt jó, mert csak 30% volt jó és jól mozgó, de a FER14 után ez is 80% lett!
Biztos, hogy befolyásolja a cukorbetegség, meg a műtét is, de mindig van remény!
Az én párom meg magas vérnyomásra szedett gyógyszert, amit amúgy nem is kellett volna, de egy -nem minősítem milyen- orvos felírta, neki attól volt a csökkenés, meg biztos alkati kérdés is.
Ne adjátok fel, menni fog akár spontán is!
Nekünk sem javasolták ám ezt a vitamint, mi találtunk rá a neten, rögtön lombikra akartak küldeni, és láss csodát néhány hónap múlva spontán fogant a picink!
A férjem legelső spermavizsgálatakor 3 millió/ml volt a szám, ebből 10% mozgó.
Ekkor kezdte szedni a FER14-et és E vitamint, majd májusra lett 15 millió/ml, 30% mozgó.
Utána novemberben volt újabb vizsgálaton, akkor már 48 millió/ml, 40% mozgó, akkor azt mondták, hogy ez már tökéletes, így abbahagyta a vitaminok szedését.
De nem jött össze a baba, így márciusban mentünk inszeminációra, de előtte újra szedte a FER14-et és 102 millió/ml és 50% mozgó lett. Az össz spermaszám 408 millió lett, nagyon örültünk neki, de így sem sikerült az inszemi.
Utána már nem szedte a vitamint és a következő hónapban a 2. inszemnél csak 4 millió/ml lett, természetesen ez sem sikerült.
Most újra szedi és remélem meghozza a hatását.
Szerintem a FER14 segített, csak ajánlani tudom neked. Mellé szedheti a 200 mg-os E vitamint is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!