Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért halvány még mindig a...

Miért halvány még mindig a második csík?

Figyelt kérdés

30.-ára nem vártam. 1-én csináltam egy 10 es erősségű tesztet nem első pisiből. ott van a 2.csík,csak vékonyabb.

ma szintén nem első pisiből, X-epil teszttel ismét csak halvány a 2. csík.

miért??? baj van?

2011. júl. 9. 12:37
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Az orvos már meg tudja mondani, hogy baj van-e. Egyáltaán nem biztos, hogy baj van, összehasonlítani csak azonos márkájú teszteket lehet.
2011. júl. 9. 12:43
 2/23 anonim ***** válasza:

hát lehet baj van. én nem értek a halvány tesztekhez, nekem mindkét terhességemnél erősek voltak egyből, de itt olvastam már olyat, hogy a nem erősödő tesztcsík gondot jelentett. menj dokihoz, van ilyenkor ügyelet. menj és mondj valamit, hogy fáj a hasad vagy valami. találj ki valami okot hogy megnézzenek. ilyenkor megvizsgálnak +UH és megmondják hogy mi van.

remélem nem lesz gond.

2 kisfiú anyuja

2011. júl. 9. 12:43
 3/23 A kérdező kommentje:

milyen gondot jelenthet?

basszus,most igazán ideges vagyok:(

2011. júl. 9. 12:45
 4/23 anonim ***** válasza:

Szia!

Nyugi, az első 10-es, az x-epil 25 ös erősségű. 2 nap múlva tesztelj megint x-epil tesztel, és akkor meglátod hogy erősödött-e a csík.

Drukkolok!!!

2011. júl. 9. 13:04
 5/23 A kérdező kommentje:

Most nem tudom mit csináljak....

ma vagyok a 5+2 napban. azt hittem tök mindegy mikor csinálok tesztet,úgyis erős lesz. de nem így lett...menjek most dokihoz vagy ne?

2011. júl. 9. 13:11
 6/23 anonim ***** válasza:
Ma vagy 5 hetes? Akkor már erősebbnek kellene lenni a csíknak. Szerintem menj dokihoz.
2011. júl. 9. 13:14
 7/23 anonim ***** válasza:
Az x-epilnem egy túl jó teszt. Szerintem vegyél a patikában egy normális tesztet, és csináld meg azt. Pl pregimax, gábriel.
2011. júl. 9. 13:16
 8/23 anonim ***** válasza:
hát, nekem az X-epil a nemvárt napján tök erős pozi lett. Ha 5 hetes vagy és nem túl erős a csík, akkor érdemes lenne felkeresni egy dokit.
2011. júl. 9. 13:19
 9/23 A kérdező kommentje:
Megnézem holnap a reggeli vizeletből. ha az sem erős, akkor elmegyek dokihoz. de 1000 jel terhességre utal. én vagyok a hülye, hogy elmaradt mensi után 10 nappal tesztelgetek...
2011. júl. 9. 13:25
 10/23 anonim ***** válasza:
Menyél dokihoz nehogy valami baj legyen.
2011. júl. 9. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!