Ki nem várja 5. -ére vagy 6. -ára?
Sziasztok!
Ma reggel negatív teszt, de még nem jött meg. Kicsit félek, h valami bajom lehet...
Nektek?
Én tegnapra nem vártam, nem is jött.
Ma még nem mertem tesztelni, megvárjuk a holnap reggelt, ha addig nem jön meg.
Én sem érzek semmit, néha fehéres folyás, amúgy én is száraz vagyok, néha kis hasszurka, de a mensis az nálam olyan, hogy csak Cataflammal bírom elviselni, most meg csak tompán fájogat néha. Melleim sem fájnak.
Ti jól vagytok?
Ja, Viki voltam az előző.:-)
Mona ne izgulj, egyáltalán nem jelent bajt, ha esetleg nem is vagy terhes és még nem jött meg. Pár nap késés belefér. De reméljük okkal késik!!!Drukk!!!
Sziasztok Vikik! :)
Hát, rózsaszínes folyásom van, sztem meg fog jönni... Na nem baj, majd legközelebb:)
Nektek valami hír?
Sziasztok!
Kedves Mona! Hát ha valóban meg fog jönni, azért ne keseredj el, hisz Ti még csak most kezdtétek a próbálkozást, szóval türelem!
Kedves Viki, úgy látom mi nagyon egy cipőben járunk most, nekem se jött meg még eddig, én is csak reggel fogok tesztelni, ha addig semmi. Kicsit aggaszt, hogy most elkezdett fájni a fejem, ami mensi előtt szokott, hát remélem csak a fáradtságtól. ..
Holnap Te is mindenképpen írj, hogy hogyan alakul a teszt eredménye! Én tuti megosztom veletek és madarat lehetne fogatni velem, ha 2 csíkos lenne, kicsit azért félek is tesztelni.
Viki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!