Szerintetek 18 évesen korai egy baba?
sok mindentől igyvan... de azért szerintem a mai világban igen korai...
régen nagyanyáink idejében megfelelő volt...
ma nem...
Igen!
HA félretesszük azt, hogy van-e munkája, lakása, akármilye is a leendőszülőknek...
Akkor is korai, mert 18 évesen nagyon érettnek érzi magát az ember lánya/fia, de nem az. Ekkor még hónapok alatt is annyit változik az ember szemléletmódja. Tapasztalat...19 évesen éltem haltam egy babáért, visszagondolva ostobaság volt, korai, most jutottam újra el addig hogy szeretnék, de a koörnyezetem szerint korai (még mindig), sztem is, de nem a korom miatt..
DE: ez nem jelenti, hogy 18 évesen nem lesz egy nő jó anya, sőt...lehet, hogy jobb lesz...Viszont szerintem ennyi idősen még korai tervezni egy babát, megéri várni, hogy saját magadat is jobban megismerd.
Tehát nem is annyira a gyerek miatt, hanem a saját érzelmi stabilitásod miatt minimum 2 évet érdemes várni.
Mindenki a saját élete kovácsa, de nekem az a véleményem a tapasztalataim által, hogy korai
24/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!