Szerintetek korai lenne még?
A 21 éves lány vagyok!
Ismerős a helyzet, bár engem meg a páromat nem igazán érdekel, hogy mit szól a család.
Mondjuk az bánt, hogy az édesanyám nem annyira örülne az unokának, és ezt azzal magyarázza, hogy még nem vagyok elég felelősségteljes. De akkor erre kérdem én, hogy ő 18 évesen amikor velem esett teherbe, mennyire volt felelősségteljes. Pedig akkor nekik még a ház sehol nem volt. Na meg mitől lennék felelősségteljes, járkáljak el szülőire, ha még nincs is gyerekem.
Mindenki maga dönti el mikor jön el az ideje. Ti felnőttek vagytok, és ha úgy döntöttetek, akkor tiszteletben kell tartani a családotoknak ezt a döntést.
Amúgy, aki a legjobban puffog majd a baba miatt, az fogja a leginkább imádni ha megszületik. Én azt mondom csak ti döntsetek erről és ne a szülők, testvérek...
Üdv:Cs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!