Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek korai lenne még?

Szerintetek korai lenne még?

Figyelt kérdés
párommal 18 évesek vagyunk és nagyon szeretnénk kisbabát és már mindent elterveztünk a pénzt a lakást mindent ti belevágnátok a helyünkbe
2011. jún. 13. 23:33
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
van lakásotok és pénzetek és munkátok? tervezgetni egy dolog, de a megvalósítás az egy másik
2011. jún. 13. 23:49
 2/24 anonim ***** válasza:
Előbb éljétek ki magatokat! :)
2011. jún. 14. 07:13
 3/24 anonim ***** válasza:
65%
Ha minden adott, miért ne!Én most leszek 21,a párom 25 de már mi is nagyon vágyunk egy babára. A párom dolgozik én idén államvizsgázom, a házunk készülget, de mi belevágtunk. Mert mindig lesz mire költeni, ezt beláttuk és nincs olyan, hogy tökéletes legyen minden. Szóval, ha most érzitek úgy, hát hajrá!Szurkolok nektek!
2011. jún. 14. 07:37
 4/24 anonim ***** válasza:
78%
Én is 18 vagyok és szeretnénk babát,bírom hogy mindig azzal jönnek az eberek hogy éljétek még ki magatokat és mi van ha mi nem arra vágyunk hanem egy családra!
2011. jún. 14. 08:16
 5/24 anonim ***** válasza:
én lány 19 vagyok és a párom 18. hát lehet sikerült összehozni egy babát a héten jővőhéten kiderül, hozzáteszem úgy hogy védekeztünk óvszerrel, de a 23. ciklusnapomon volt pecsétem és azóta semmi csak hasszurka pénteken kéne vagy nemkéne megjönnie.
2011. jún. 14. 08:16
 6/24 A kérdező kommentje:
igen lakásunk az van meg munkánk is :) csak párom fél attól hogy szüleink mit szólnának hozzá de azért győzködöm már kezd már belemenni ő is :)köszi a szurkolást én is drukkolok nektek:)
2011. jún. 14. 10:37
 7/24 anonim ***** válasza:
82%

A 21 éves lány vagyok!

Ismerős a helyzet, bár engem meg a páromat nem igazán érdekel, hogy mit szól a család.

Mondjuk az bánt, hogy az édesanyám nem annyira örülne az unokának, és ezt azzal magyarázza, hogy még nem vagyok elég felelősségteljes. De akkor erre kérdem én, hogy ő 18 évesen amikor velem esett teherbe, mennyire volt felelősségteljes. Pedig akkor nekik még a ház sehol nem volt. Na meg mitől lennék felelősségteljes, járkáljak el szülőire, ha még nincs is gyerekem.

Mindenki maga dönti el mikor jön el az ideje. Ti felnőttek vagytok, és ha úgy döntöttetek, akkor tiszteletben kell tartani a családotoknak ezt a döntést.

Amúgy, aki a legjobban puffog majd a baba miatt, az fogja a leginkább imádni ha megszületik. Én azt mondom csak ti döntsetek erről és ne a szülők, testvérek...

Üdv:Cs!

2011. jún. 14. 10:44
 8/24 A kérdező kommentje:
nah barátom úgy döntöt még ne legyen babánk szal mind1 :s rem nektek összejön!
2011. jún. 14. 11:56
 9/24 anonim ***** válasza:
65%
HA mindketten akarjátok és száz százalékig akkor vágjatok bele, mindegy hány évesek vagytok csak felelőséggel legyetek. Kívánom hogy mielöbb jöjjön a baba úgy hogy mindketten akartátok :)
2011. jún. 14. 12:01
 10/24 A kérdező kommentje:
sikerült meggyőznöm párom megpróbáljuk drukkoljatok hogy összejöjjön :)
2011. jún. 14. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!