Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Már 7 hónapja próbálkozunk a...

Már 7 hónapja próbálkozunk a párommal, hogy teherbeesek de nem sikerül. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
probáltunk már pózokat meg szedek e-vitamint meg d-vitamint nem régkiderült ,hogy vérszegény vagyok ezért most vassat is szedek. Már a hőmérséklettem is mérem minden reggel és elég sokszor is együtt vagyunk de aztán olvastam esem biztos modszer ugy ,hogy már ritktotunk az együtt léteken is de igy sem sikerül nagyon szomorú vagyok :(:(
2011. jún. 12. 15:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Az ovulációs tesztet próbáltátok?
2011. jún. 12. 15:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekünk 10hónap alatt jött össze,az elején mi is sűrűn együtt voltunk....Aztán mikor csak egyszer voltunk együtt,abban a hónapban összejött!!!Sok szerencsét neked.Kívánom,hogy hamar összejöjjön a baba.:-)
2011. jún. 12. 15:30
 3/6 anonim ***** válasza:
41%
Esetleg te is azon kevés nő közé tartozol - ha amúgy mindketten okésak vagytok ! - hogy megpróbálsz -bár ezt nem tudom a középidőben együtt lenni a pároddal?! és akkor már késő vagy még korai az együtt lét! azért mondom mert nekem pl az ovulációs napjaim mindig rögtön a menzesz utáni 1-2 napra esett!!! (27 napos a ciklusom!) szóval nekem a 8-9. napon volt!!! de van akinek a végefelé esik ez és a 24-25. nap van! szóval próbáljátok meg hogy akkor is együtt vagytok! :) ha még eddig ezt nem próbáltátok volna :) és nagyon drukkolok!!!!
2011. jún. 12. 15:50
 4/6 anonim ***** válasza:
29%

Szia! Szerintem először is nyugodj meg és ne görcsölj rá a dologra! Tudom, hogy nehéz ezt megtenni, én is átéltem ezt. Nekünk 15 hónapig tartott amíg összejött a baba. Én is mértem a hőm, számolgattam a napokat és semmi. Nagyon kétségbe voltam esve. Aztán eljutottam oda, hogy jó, nem érdekel, majd jön, ha akar. És jött. :D

Egyébként általában 1 év kell ahhoz, hogy összejöjjön a baba. (Ezt nem én találtam ki, elég alaposan utána olvastam a témának, elhiheted!) Van, akinek több (mint mi) és van, akinek kevesebb.

Ne görcsölj, csak szeressétek egymást, amikor jól esik! :)

Drukkolok!

2011. jún. 12. 16:13
 5/6 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válaszokat !!!!
2011. jún. 12. 16:41
 6/6 anonim ***** válasza:

Mi éveket vártunk a babára, és egy véletlen vérvételből derült ki, hogy rossz a TSH szintem (pajzsmirigy). Ennek 2 alatt kell lenni hogy baba lehessen. Kezeltek gyógyszerrel, három hónap múlva pozitív lett a tesztem.

Érdemes a háziorvosodtól egy pajzsmirigy vérvételt kérni.

Minden jót neked, és ne légy szomorú!!

Az ovulációs teszt nagyon jó módszer! Neten olcsóbban meg lehet szerezni, sőt ha ügyi vagy ketté is tudod vágni, így dupla adagod lesz.

2011. jún. 12. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!