Elvetéltem vagy nem is voltam terhes?
Szerintem igen, elvetéltél. De nem vagyok benne biztos, hogy az orvos ezt meg fogja tudni már állapítani.
Én is vetéltem el így, egy hetet késett, úgyhogy néhány hetes lehetett. De nekem sokkal fájdalmasabb volt az a vérzés, mint általában.
én is így jártam sajnos
a doki már nem sok mindent fog tudni ehhez hozzátenni, mert ha csak 4-5 hetes volt, akkor nagy valószínűséggel a vérzéssel együtt távozott minden
kitartást és sok sikert egy következő babához
Szia! Én kb. ugyan így vagyok most,annyi különbséggel,hogy nem terveztük és a 3.
Pénteken reggel csináltam tesztet,nagyon halvány 2. csík.Éjszakától vérzek.Szerdán megyek orvoshoz. Mit érzel? Fáj valahol? Ugyan olyan a mensid?
A 13.28-as vagyok.
Majd írd meg,hogy mi volt!
Nekem nem fáj jobban,és előszőr csak pecsételgetett,1 nagyobbacska alvadt vér darab jött ki előtte fájt egy kicsit jobban.Azóta meg csak vérezgetek.Én is nagyon ideges vagyok...
Sajnálom. Nagyon sok nővel megesik úgy, hogy nem is tudnak róla.
Legközelebbre sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!