Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért van ilyen gyakran...

Miért van ilyen gyakran "fent" a hőm a ciklusom elején?

Figyelt kérdés

Azért gondolom, hogy most többször magasabb a hőm, mert az alaphőm az 36,5. Tesztet negatívnak látom amit csináltam ma. Azért csináltam, mert nem volt normális mensis vérzésem, hanem ehelyett inkább pecsételő vérzés volt ez, hol kevesebb, hol több...Ma érzékeny az alhasam, néha fáj és szurkálgat, mintha ovulációm lenne...A ciklusaim átlagosan 29 naposak.

[link]

2011. máj. 20. 08:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem stresszelsz mostanában többet? Nem vagy beteg?
2011. máj. 20. 09:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem...
2011. máj. 20. 10:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Terhes szerintem sem vagy! Ovut is korainak találom! Bármi lehet sajnos! Akár hormonzavar is!
2011. máj. 20. 10:47
 4/5 anonim ***** válasza:
szerintem ez egy kicsit magasabb hővel induló ciklus, semmi abnormálisat nem látok a görbéden. Csak példa: nekem is előfordul, hogy 36,6 vagy épp 36,8 az alaphőm. Van egy egészséges (komplikáció mentes terhesség) kislányom, vele 36,8 alaphővel estem teherbe. Ha aggódsz, menj el dokihoz. Lehet hogy a hőd pár nap alatt beáll megint 36,5 körülre. Előfordul kilengés.
2011. máj. 20. 13:20
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2011. máj. 20. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!