Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nézzétek meg az ovu-tesztjeim...

Nézzétek meg az ovu-tesztjeim és a görbém legyetek szívesek. Szerintetek most mi van?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2011. máj. 14. 14:08
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:

Nagyon idétlen a görbém, a mai tesztem meg halványabb, mint a tegnapi és tegnapelőtti.

Szerintetek mikor lesz ovum? Vagy most mi van?

Az előző havi görbém:

[link]

2011. máj. 14. 14:09
 2/17 anonim ***** válasza:
Még nem volt , szerintem egy pár napon belül lesz.
2011. máj. 14. 14:20
 3/17 A kérdező kommentje:

Köszi, akkor megnyugszom!

Csak már kezdtem azt hinni, hogy mégis pozitív volt tegnap az ovu-teszt, csak én képzelem azt, hogy negatív.

2011. máj. 14. 14:28
 4/17 anonim ***** válasza:
Nem, szerintem még az negatív, netről rendelted? Én is azt hiszem ilyet használok, de mikor pozitív akkor totál olyan mint a kontrol csík de volt ,hogy erősebb is volt.Ne aggódj, pár nap és reped a tüsződ:)
2011. máj. 14. 14:35
 5/17 A kérdező kommentje:

Igen, vaterás.

Az előző hónapban amikor 2x pozitív volt egymás után, nekem is előbb kijött a tesztcsík, mint a kontrollcsík. Most meg csak percek alatt sötétedik be a tesztcsík, kb. 1 percig nem is látszik.

Köszönöm, hogy válaszoltál!! :)

2011. máj. 14. 14:38
 6/17 anonim ***** válasza:
Szívesen:) nekem is amúgy 17-18.napon van ovum, sajna..így kb 30-31 napra jön meg, most 33-ra..azelőtt bezzeg 14.napon volt évekig és 28.napon már mensiztem, csak én ostoba elkezdtem gyógyteázni, meg barátcserje stb és úgy bekavartam magamnak, hogy azóta se bír visszaállni a 14.napra az ovum.
2011. máj. 14. 14:46
 7/17 A kérdező kommentje:

[link]

Biztos, hogy nem volt tegnap ovum? :S

Nem értem, komolyan...ráadásul tojásfehérjés nyákom sem volt, pedig a peteérésem napján bocsi, de "jó nagy adag" van egyszerre. De most még pici sem volt, teljesen vizes a folyásom. :S

Én nem ittam teákat még sosem, de biztos vissza fog állni neked előbb-utóbb!

2011. máj. 15. 07:33
 8/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ma van:) húzzatok bele:)
2011. máj. 15. 10:25
 9/17 anonim ***** válasza:
sztem a 14-15.-eit pozitívnak kell értékelni..a vaterás teszt nem annyira jó, mint a bolti. MInden teszt más, lehet némi eltérés.. nyugi volt ovud szerintem 16.-án. Voltatok együtt, azt nem jelölted.
2011. máj. 15. 10:27
 10/17 anonim ***** válasza:
Szerintem is a 14-15-i az pozitív.
2011. máj. 15. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!