Baba-nyanús lehet ha a nem várt előtt 5 nappal megjön érzésem van?
Figyelt kérdés
2011. máj. 5. 20:50
31/47 A kérdező kommentje:
Tényleg?Érdekes.Akkor orvoshoz mész majd?
2011. máj. 22. 21:05
32/47 Zsanett 24 válasza:
Sikerült beszereznem a tesztet,ma megcsinálom!!
34/47 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom:( Legközelebb biztos sikerül!!!!
2011. máj. 23. 13:02
35/47 Zsanett 24 válasza:
Hali Csajok!! Nekem azóta nemjött meg,,és ma megjelent a második csík a teszten,de alig látható!Nemtudom hogy hihetek-e neki!:(((
36/47 A kérdező kommentje:
Juhééééé!
Szerintem igen.Hinni kell benne!Szorítok.
2011. máj. 30. 13:31
37/47 Zsanett 24 válasza:
Nem merek örülni,de azért jólesik a biztatás!!
Majd irok hogy mizu!
38/47 anonim válasza:
Szerintem se örülj, mert ebből bármi lehet még!!! Nekem is most volt halvány pozi tesztem és kiderült hogy egy túlérett 35 mm-es tüsző okozta!! Drukkolok hogy erős pozitívad legyen!!
40/47 anonim válasza:
15:10-es vagyok:
De azért próbálj meg pozitívan gondolkozni, én is próbáltam...bár én éreztem, hogy most sem sikerült és megint valami másért pozi a tesztem. Mert nekem nincs szerencsém a teherbeesésben. Most már nem is érdekel az egész, mert különben beleőrülök, ha továbbra is ezen fogok agyalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!