Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szex után meddig legyen...

Szex után meddig legyen gyertyaállás?

Figyelt kérdés
2008. febr. 14. 21:09
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Pár percig,bár őszintén szóval,szerintem nem ezen múlik a siker.

21 hetes kismami

2008. febr. 14. 21:16
 2/9 A kérdező kommentje:
hát mi a siker titka!!??????????????????????,
2008. febr. 14. 21:18
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ismeros szitu, mi 1.5-évig próbálkoztunk csak nem akart osszejonni az utolsó 4-hónap jobban elkezdem figyelni a testem , megfigyeltem mikor ,hogyan figyelmeztet(gondolok a z ovulációra, stb)majd eklkezdtem én is a gyertyaállást gyakorolni, nem tudom ennek koszonhetem , vagy egyszeruen eljott az ido de nekunk sikerult , pedig már nem hittem benne...Én olyan max.10-percig szoktam , nehéz volt ,mert egy ido után fájt mindenem de megérte....
2008. febr. 14. 21:19
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Tök felesleges.A lényeg már addigra jó mélyen van, csak pihenj az ágyban egy kicsit.Már rég kihalt faj lennénk, ha az őseink is csak gyertyaállásban tudtak volna összehozni egy babát.Nem??Az a lényeg ne görcsölj a témán, mert az agyad a döntő.Csak nyugi.Sok sikert:)
2008. febr. 15. 07:10
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A siker kulcsa: kellően megnyilt méhnyak, bőséges méhnyálkaváladék, átjárható petevezeték. A sperma legyen gazdag ép, eleven, mozgékony spermiumokban, amelyek birják a hosszú út fáradalmait és képesek várni, amig a petesejt megérkezik. Végül a közösülés jó időpontban történjék. Figyelembe véve a spermiumok megtermékenyitő- és a petesejt megtermékenyülőképességét, a tüszörepedés előtt 48 óra, a tüszörepedés után pedig 24 órán belüli közösüléskor a legvalószinübb a teherbeesés. Felesleges a gyertyaállás. Közvetlenül a szerelmi aktus után a spermiumok a hüvely mélyén találják magukat és a savanyú vegyhatású hüvelyből keresik a menekülés utját. Vonzza őket a méhnyak nyákja, melyben védelmet találnak és amelyen keresztül gyorsan a méhűrbe jutnak. A méhűrön keresztül a legfürgébbek elérik a petevezetéket, a hüvelybe kerüléstől számitva kb 15 perc alatt. /Nők egészségkönyve/
2008. febr. 15. 10:36
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm Szépen!!
2008. febr. 15. 11:54
 7/9 anonim válasza:
16%

A siker kulcsa az, hogy nem idegbetegeskedik senki azon, hogy úristen mikor leszek már terhes, hanem továbbra is élvezi a partnerét, szereti szex közben és nem agyal azon, hogy elég mélyen van e már a hímivarsejt. Csomó nő ezen bukik el hosszú ideig, hogy ideges, túllihegi az egész gyereket akarok témát, türelmetlen, stresszel rajta. Az eszükbe sem jut, hogy ezzel a párjukat is stresszelik.

Nyugodj meg, kívánd a partnered, szeresd őt és ne gyereket akarj tőle, hanem hanem olyan orgazmust, amitől nem vagy magadnál se. :)

2009. dec. 3. 15:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Utolsó: igen!
2022. máj. 27. 19:19
 9/9 anonim ***** válasza:
10 perc gyertyaállás nagyon sok a testednek úgy általában véve!
2022. máj. 27. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!