4 napja késik. Tegnap volt egy kevés barnafolyásnak mondható kis valami de ma már semmi nincs. Lehetséges hogy babás vagyok? Esetleg várhatom még hogy megfog jönni? Voltatok már hasonló helyzetben?
Figyelt kérdés
Ebben a hónapban van 3 éve hogy próbálkozunk.A melleim oldalt fájnak(volt már hogy mensi előtt is fájt).Most nemérzem annyira puffadtnak magam,fáj a hasam mintha megjönne de nemrendszeresen és valamilyen más fájdalmat is érzek,stb.Ilyet még a mensim nem csinált velem soha.Előre is köszönöm hogy válaszoltok nekem.A hőm 36,8 és 36,9.2009. márc. 8. 10:31
1/8 anonim válasza:
Nem valószinű,hogy megjön.Csinálj egy tesztet!Gratulálok!Már én is tarthatnék itt:)!
2/8 anonim válasza:
Nagy a valószínűsége annak ,hogy babát vársz :) a biztonság kedvéért csinálj egy tesztet úgy 2-3 nap múlva.Ha pozitív , akkor 90 százalék.
3/8 A kérdező kommentje:
Félek attól hogyha esetleg terhes is vagyok,nehogy valami vetélés jelei legyenek!Lehetséges amúgy?
2009. márc. 8. 11:33
4/8 anonim válasza:
Amíg nem tapasztalsz vérzést , addig a görcs nem annyira ártalmas. Próbálj mindenesetre sokat pihenni!
5/8 anonim válasza:
terhes lettél? bocsi, hogy így egy év múlva...:/
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi az érdeklődést:-))))))
Igen az lettem és most jelenleg itt ül az ölemben a 8 hós fiam.
És már várjuk a kistesót is,vele meg 16 hetes vagyok.
2010. júl. 15. 20:12
7/8 anonim válasza:
előző válaszoló:
gratulálok!!
sok boldogságot!:):)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi :-))
2010. júl. 17. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!