Terhes lehetek? (féleknagyon, többlent)

Hm. Még egy kislány, akinek fogalma sincs a szexről... csak tudnám, minek próbálkoztok vele, ha nem érettetek meg rá!
Jó, leszúrás megvolt... szerintem menj el a gyógysz.tárba, és végy tesztet, abból megtudod, h várandós maradtál-e.
Szerintem amúgy nem (bár, h a hüvelyedhez tette a péniszét...), de a teszt segít.

Mikor történt mindez? Mert 72 órán belül van sürgősségi fogamzásgátlás, ha régebben, akkor marad a teszt (drogériában is kapható), a sűrű ima és a f.sás amíg meg nem jön.
Bár szerintem ettől még nem vagy terhes.
És most a lecseszés része: könyörgöm mit tanítanak nektek az iskolában??? Mi a fenének él nemi életet az, akinek gőze nincs a teste működéséről, magáról a szexről, a fogamzásgátlásról???

78%-os: A teszt két hét után mutat megbízható eredményt. Most még minek teszteljen? Gondolom pár napja történt...
Kérdező: Ennyitől nem leszel terhes. De javaslom, hogy mielőtt elkezdesz szexuális életet élni, kicsit nézz utána a dolgoknak, mert ennyi ésszel előbb-utóbb teherbe esel..

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!