Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes lehetek? (féleknagyon,...

Terhes lehetek? (féleknagyon, többlent)

Figyelt kérdés
14éves vagyok.6honapja vagyoke gy fiuval.eddig csak petttingeltünk.legutóbb megujjazott és én leszoptam..(nem élvezet el)ezutánujra megujjazott.és ugye van előváladék..ugye nemlehetek attol terhes?:sSS nagyon félke..és igazábol felhuzta ezutána gumit és "probálkozunk"..a gumi nemvolt elszakadva szerintem..de igazábol fájt megmdnden ugyh hagytuk.levette és odarakta puncimhoz..de nemrakta be..ekkor ugye nmlehet az h rákerüla puncimra és valahogy beleketrül bejjebre az előváladék féleség?kérlek normális válaszokat.nyugtassatok meg!..vagy értitek..én nagyon félek..és mondtam neki is..de szeretnék másoktol akik már "átélték"ezt valami megnyugvást kréin.vagy tanácsot.!
2011. máj. 1. 21:01
1 2 3 4 5
 1/43 A kérdező kommentje:
bocsi a helyesirási hibákért.(telorol vagyok.)
2011. máj. 1. 21:02
 2/43 anonim ***** válasza:
100%

Hm. Még egy kislány, akinek fogalma sincs a szexről... csak tudnám, minek próbálkoztok vele, ha nem érettetek meg rá!

Jó, leszúrás megvolt... szerintem menj el a gyógysz.tárba, és végy tesztet, abból megtudod, h várandós maradtál-e.

Szerintem amúgy nem (bár, h a hüvelyedhez tette a péniszét...), de a teszt segít.

2011. máj. 1. 21:07
 3/43 anonim ***** válasza:
83%
Mivan?
2011. máj. 1. 21:07
 4/43 A kérdező kommentje:
1.sőő igen tudom..egy kicsit fejbevágott ez a dolog.ugyh egy darabig biztos hanyagolnám...amugy meg csak odarakta..benem.: ( deén pl gyogy.tárba félek bemenni venni.érted kis városmeg ienek.de kitallok vlmit..bár maugy nemhiszem h terheslennék..szerintem.de jobb félni mintmegiedni...!
2011. máj. 1. 21:12
 5/43 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
100%

Mikor történt mindez? Mert 72 órán belül van sürgősségi fogamzásgátlás, ha régebben, akkor marad a teszt (drogériában is kapható), a sűrű ima és a f.sás amíg meg nem jön.

Bár szerintem ettől még nem vagy terhes.

És most a lecseszés része: könyörgöm mit tanítanak nektek az iskolában??? Mi a fenének él nemi életet az, akinek gőze nincs a teste működéséről, magáról a szexről, a fogamzásgátlásról???

2011. máj. 1. 21:12
 6/43 A kérdező kommentje:
tegnap este..! hollehet esemény utáni tablettát venni??...
2011. máj. 1. 21:14
 7/43 anonim ***** válasza:
100%

78%-os: A teszt két hét után mutat megbízható eredményt. Most még minek teszteljen? Gondolom pár napja történt...

Kérdező: Ennyitől nem leszel terhes. De javaslom, hogy mielőtt elkezdesz szexuális életet élni, kicsit nézz utána a dolgoknak, mert ennyi ésszel előbb-utóbb teherbe esel..

8/43 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
49%
Nem kell gyógyszertárba menni, DM és hasonló helyeken általában ott van kitéve, ahol a "puncimosó"-nak titulált intim lemosó, tisztasági betét és hasonló "női" cuccok. Sétálj oda, nézegesd a betéteket, és lekapsz egyet a polcról, majd szaladsz a pénztárhoz.
 9/43 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
100%

Azt nem osztogatják.

[link]

Be kell menni érte.

2011. máj. 1. 21:15
 10/43 A kérdező kommentje:
utolso..most miről irtál? az esemény utáni tablettárol vagy a tesztről?
2011. máj. 1. 21:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!