Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért nem jön már meg? Mi...

Miért nem jön már meg? Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
Próbálom röviden:februárban volt egy spontán vetélésem, 1 hónap pihi kellett, 30 napra meg is jött a mensim, de a ciklusaim egyébként 28 naposak. Ez az eslő próbálkozós hónapunk, de csak párszor tudtunk együtt lenni, különböző problémák miatt. Volt/van egy méhszájgyulladásom, arra kaptam kúpot. nem tudom mikor volt peteérésem, nem figyeltem. a lényeg, hogy ma van az 5. nap, hogy barnázok, de rendes vér semmi. mára várnám egyébként a mensim. Úgy érzem nem vagyok terhes, és nagyon szeretném, ha belevághatnánk a következő hónapba, de nem akar megjönni...:( ma csináltam tesztet, ami negatív, tehát tuti nincs baba. de mi ez az 5 napja tartó barnázás? valakinek volt már ilyen? köszönöm, ha válaszoltok!
2011. ápr. 15. 14:23
 1/5 anonim ***** válasza:

ha ma kellene megjönnie még abszolút nem tuti hogy nincs baba, 3 nap múlva tesztelj újra!

Amit leírtál, lehet a terhesség jele, és nem kell egyéb tünet hozzá...

2011. ápr. 15. 15:19
 2/5 anonim válasza:

Ebbe a hónapban én is jártam ,már lassan egy hete barnázok mensi.sehol,teszt negatív.

Nem tudom mitől van ez,de már én is úgy vagyok vele,hogy legalább már megjönne hogy tudjunk neki állni a következő hónapnak(persze csak ha most nem sikerült

drukkolok:)

2011. ápr. 15. 17:54
 3/5 A kérdező kommentje:

köszönöm csajok a biztatást, fogalmam sincs mi ez, mindig szoktam barnázni, de 5-6 napot soha....

mensi előtt a hőm mindig leesik, de ma is 37 felett van, és 10.-e óta van ez a maszatolás....

jövőhéten felkeresem a nőgyogyim, ha nem lesz változás.

2. válaszoló, írj majd, hogy mi a helyzet nálad!!!drukkolok, hogy baba legyen!:)

2011. ápr. 15. 18:18
 4/5 A kérdező kommentje:

ma reggeli hőm, 37,2....és elmúlt a barnázás úgy néz ki.

lehet, hogy meg kéne próbálni egy másik tesztet?

4.-én és 10.-én voltunk együtt, csak ebből a 2 alkalomból lehet baba. Szerintetek mikor teszteljek újra, ha nem jön meg?

2011. ápr. 16. 07:51
 5/5 A kérdező kommentje:
ma du. megjött sajnos rendesen...:(
2011. ápr. 16. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!