Beágyazósási vérzés? Ciszta? Mi van velem?
A legutolsó kérdésem: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Na:Azóta nem fájt mikor együtt voltunk,de ma olyan dolgot tapasztaltam amit még soha!
Wcre mentem és láttam,hogy halványka rózsaszínesség van a tisztaságimon,megtöröltem magam,akkor is!Raktam be betétet és azóta semmi!Ennek már 4 órája!Ma vagyok a ciklusom 24.napján!30-35 napra szokott megjönni általában 15.napon van pém!
SZERINTETEK???
Hát simán lehet beágyazódás! Nagyon drukkolok Neked! De ne éld bele magad. Én is mindig beleélem magam mert mindig vannak furcsaságok és mindig csalódnom kellett még! :(
Pl. most is volt egy csomó új dolog és már csak 9 napom van a nemvártig. Már most félek, hogy meg fog megint jönni! :( Több mint 1 éve próbálkozunk. Jó időben is voltunk együtt! Engem főleg ezért bosszant amikor megjön, hogy tudom, hogy jól időzítünk és mégse sikerül! :(
első vagyok:
Hátha pontosan tudod, hogy mikor volt ovulációd és tényleg 15. napon volt, akkor adj hozzá 14 napot és akkor már próbálkozhatsz teszteléssel!
Nem tudom sajnos ebben a hónapban mikor volt pém,mert nem ovu teszteltem!
AZÓTA sincs semmi!Görcsölgetek...!
HA ez netán beágyazódási vérzés volt mikor tesztelhetek????
Szia!
19 hónap?
Kivizsgálásokon voltál már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!