Closti-ciszta? Annyira furcsa dolgok történnek velem?
Csajok!Ez a harmadik hónapom,hogy clostit szedek.Múlt hónapban 100%-ra biztos voltam benne,hogy kismama vagyok,mert mikor együtt voltunk (peteérés után) szúrkált a jobb petefészkem!De sajna megjött,újult erővel beszedtem a clostit és most megint fáj a petefészkem,ha együtt vagyunk úgyanúgy a jobb oldalam!
LEHET Ciszta?Vagy annyira felpörgette a jobb oldalamat a closti,hogy fáj?Mert olvastam,hogy a clostitól cisztásodás lehet..!
Köszönöm a válaszokat!
Szia!
Nem szeretnélek elkeseríteni, de én is így jártam.
Januárban meghozták a menzeszem norcoluttal és a ciklusom 3 napjától szedtem a clostyt 2*1-et. Február közepén elkeztem érezni egy kis szúró fájdalmat ami volt jobb oldalt és bal oldalt is, hol erősebben hol gyengében. De miután februárban ismét nem jött meg csináltam 3 tesztet, amiből 2 pozi lett 1 nega. Nagyon megijedtem és szaladtam az orvoshoz, ő elküldött uh-ra és ott kiderült, hogy férfi ökölnyi nagyságú cisztám van (ami nem fájt és nem is görcsöltem).Március 18-ára elő is jegyeztek lap. műtétre.
Ne haragudj a hosszadalmas történetemért!
Nem haragszom,nem is volt olyan hosszú történet..!Én is ettől tartok,hogy cisztám van a clostitól!Nekem nem volt egy pozitív tesztem sem,még closti szedés elkezdésének napján is csináltam egy tesztet biztos ami biztos alapon!
Neked fájtak az együttlétek?mennyi idő után mentél dokihoz???Fáj a műtét?Altattak?
Köszönöm a válaszod!Én is sokkal jobban megérzem a peteérést,mint előtte,de ez nem az múlt hónapban peteérés és a menstruáció közötti időszakban kezdett el nagyon fájni a hasam együttlétek alatt!Először azt hittem baba van a dologban,de sajna megjött,nem úgy ahogy szokott,így csináltam egy tesztet closti első napján és negatív!Majd elmúlt és arra gondoltam elmúlik a fájdalom is,de nem így lett!Tegnap este is fáj nagyon és ma tompán!
IGAZ,HOGY A CISZTA + TESZTET PRODUKÁL???Akkor nálam más a szitu,mert full - volt a tesztem!
Második vagyok. Én csak egyszer éreztem kis kellemetlenséget együttlétkor, szerencsére. Benne van a pakliban, hogy a Closti okozhat ilyenfajta mellékhatásokat is. Nekem megkérdezte a doki, hogy hogy érzem magam, fájt-e, stb. Inkább menj dokihoz, megvizsgál és UH-val megnéz, csak hogy nyugodtabb legyél.
Nem lesz semmi gond.
Szia, nekem is fájt elég gyakran a bal petefészkem, néha már azt is beképzeltem (?), hogy ki tudom tapintani, tutira vettem, hogy ciszta.
Nekem ez az első clostis hónapom, de azt sem tudom, hogy volt-e peteérésem, mert cikkcakkos a görbém eleje. Mondjuk utána "egyenesbe jött" a görbém, ma pedig leesett a hőm. Nem tudom, hogy mi van, mindenesetre ma leesett a hőm.
Nem!Nem ijedtem meg és nem félek,jöjjön aminek jönnie kell!Majd ma együtt leszünk megint és kiderül,hogy fáj-e vagy sem!
De arra is gondoltam,hogy nincs cisztám csak ez a harmadik hónapon,amikor Clostit szedek és már annyira felpörget,hogy ennyire megérzem az egész peteérés..!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!