1/25 anonim válasza:
Egyértelmű,gratulálok,mióta késik?Ez egy szép pozitiv teszt.
2/25 A kérdező kommentje:
Nem számítottam rá... Eddig párommal mindig megszakítással védekeztünk, ebben a hónapban 50 %-ban továbbra is így, 50 %-ban óvszerrel. Most nem sok esélye volt, mégis... :) De örülünk neki, csak most találtam új munkahelyet, így a gyedből kiesek... Van egy kis aggodalom, de párom mindig azt mondja: örül neki, bár még nehezen fogja fel, de megoldjuk! Szerencsére bíztat... kb. egy órája teszteltem, eddig nem is sejtettem, gyakran késett ezelőtt is, ok nélkül. Őszinte leszek, nem írtam fel a pontos dátumot, de valamikor február elején jött meg utoljára... A furcsa, hogy másfél hete volt egy hányós-hasmenéses gyomorgörcsölős két napom, azóta folyamatos 37,1 körül van a hőm és a hányinger sem múlt el. Nem tudom, hogy mi volt az, de szerintem nem a terhességtől, mert ez kicsit extrém lenne terhességi tünetnek... A teszt csík előbb megjelent, mint a kontroll. Normális, hogy a teszt csík erősebb a kontrollnál? Húúú... Még én sem fogtam fel, teljesen lázba vagyok... :)
2011. márc. 19. 05:19
4/25 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen! :))
2011. márc. 19. 06:30
5/25 anonim válasza:
Én is gratulálok! De én csinálnék még egy tesztet, biztos ami biztos. Bár pozitívat szerintem nem téved a teszt, de én tuti biztosra mennék. Még egyszer gratula és jó babavárást kívánok!
6/25 A kérdező kommentje:
Igen, ma délutániból akarok csinálni. Ha ez ilyen erős lett akkor délutáni is ki kell, hogy mutassa, ha kicsit halványabban is, de kell, hogy mutassa. Szerintem elmegyek az ügyeletes patikába és veszek egyet.
2011. márc. 19. 07:00
7/25 anonim válasza:
Nem kell ügyeletes patika, munkanap van ma a márc. 14 miatt amikor nem dolgoztunk.
Amúgy nagyon erős pozi, gratulálok! :)
8/25 A kérdező kommentje:
Hú, ma én szabadnapos vagyok, teljesen kiment a fejemből, hogy munkanap van. :) Köszönöm, így akkor 5 percre van a patika. :) Köszönöm a gratulációt. :) Más márkájú tesztet vegyek vagy jó az amivel most csináltam (10-es Walentin)?
2011. márc. 19. 07:17
9/25 anonim válasza:
Más márkájut és 10-s legyen.Gratulálok!
10/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :))
2011. márc. 19. 07:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!