Mi a véleményetek? ( Lent)
Inkább azon törd az agyad, hogy tanulj!! Nem tennél túl jót se magadnak, sem pedig a babának, ha ilyen bizonytalan jövöbe szándékosan belekényszerítenéd magatokat. Ne aggódj, nem maradsz le semmiről. Gondolj a majdan megszületendő gyerekedre, neki akarj jót, ezért tanulj még, hogy neki majd a lehető legjobb körülményeket tudd megteremteni.
2011. febr. 22. 16:15
2/13 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy az lenne a legjobb a picinek ha a körülények minden szempontból biztonságosak lennének. Csakhát van egy ismerősöm. Ő 16 évesen szült egy kislányt. Nem egyszerű nekem se kibírni, ha ő meg bírja csinálni én miért ne?
Persze, sok lány szül 16 évesen, aki aztán fel is neveli a gyerekét. De miért sietteted ennyire? Miért nem törekedsz arra, hogy boldog, kiegyensúlyozott családot teremts a gyerekednek? Ehhez pedig az is hozzájárul, hogy családban nő fel a gyerek, és anyagilag sem mindegy, naggyon sokbaa kerül egy gyermek eltartása havi szinten.
2011. febr. 22. 16:21
4/13 A kérdező kommentje:
Igen, tudom. Tisztába vagyok vele, hogy sokba van egy baba. De én érzem, hogy jó anya lennék és ez a legnehezebb.Minden kiüti egymást. Én szeretnék gyereket, de az anyagiak és a környezet mind ellenem van.
Éppen ezért NE erőltesd a dolgot. Majd neked is lesz gyereked, de majd később. Ennyi. Ne siettesd, mert egy kicsi élet nem játék.
2011. febr. 22. 16:30
6/13 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem játék. Nem is erőltetem, csak ha becsúszna annyira nem bánnám.
Azzal,hogy jó anya lennél még nem lesz tető a fejetek felett nem lesznek ruhái és nem lesz étel!Az is nagyon sok pénz mire megszületik még ha csak a leg alapvetőbb dolgokra is költesz(persze miből)?Az,hogy az érettséged és a tapasztalatod esetleg húgod után meg van még édes kevés egy gyermek felneveléséhez!!!
Mindenki azt szeretné,hogy a gyermeke tisztességben jó körülmények között nőjön fel!Neked ez semmit nem jelent?
Nem akarsz jobb életet gyermekednek mint amilyen a tiéd?
Gondold végig és inkább azzal foglalkozz mit tehetsz,hogy jó körülményeid legyenek 4-5 év múlva amikor már ésszerű babatervezésen gondolkodni!!!
2011. febr. 22. 17:09
8/13 A kérdező kommentje:
Párom elmenne dolgozni. Csak nem lenne egyszerű. SŐt, nagyon is nehéz lenne.
A válaszodban benne van a lényeg:"Nagyon is nehéz!"
Előbb teremtsétek meg az alap feltételeket mert egy gyermek mellett már nehéz egyről a kettőre jutni,egy keresetből pedig lehetetlen!!!
Várj még a babázással mert így mindhármotok életét el szúrnád nem beszélve arról,hogy "apu"bármikor le léphet(soha nem tudhatod)és ott maradtok ketten jövedelemként esetleg 25.000ft gyerektartással!
Élvezd ki a fiatalságod mert gyorsan vége lesz és többé nem tér vissza!!!
2011. febr. 22. 21:50
A semmire akarsz megszülni egy új életet?Te jó ég! :(
2011. febr. 22. 22:18
További kérdések: