NA most akkor ez pozitív teszt?
Csajok mit gondoltok?
Ma este sikerült "alkotnom",pedig holnap reggelre terveztem a tesztelést.Akkor gondolom reggel még erősebbnek kell lennie,ha minden rendben megy.Mi a véleményetek?
Nagyon- nagyon gratulálok!! Nekem is pont ilyen volt az első tesztem amit este csináltam, mert persze én sem bírtam várni reggelig.
10 hetes kismami
Isten hozott a kismamik világában!!! :)
Gratulálok!
Köszönöm a válaszokat!3 hónapja nem védekezünk,terveztük a babát és nagyon örülünk hogy összejött!!!!:)))Csak nem merek hinni a szememnek, azért kértem segítséget:)Viszont elég későn mutatta magát,mert az utolsó mensim dec.30.án volt, a nemvárt feb. 4 (nem is jött meg) akkor még negatív volt a teszt.Most pedig 20. van és ezek szerint babás lettem mégis:))Akkor később volt pé-m valószínűleg....Jajj most nagyon boldog vagyok és köszönöm nektek!!!!10 hetes mami gratula neked is!:)
21:18-as ti mióta próbálkoztok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!