Ez most pozitív vagy sem?
Figyelt kérdés
Halovány, és nem a legjobb a kép minőség mert ehhez hülye vagyok.De próbáltam kihozni belőle a legjobbat.
Azért van négy kép mert csináltam felvételt telóval és fényképezőgéppel is iiletve mindkettőről van negatív is.Előre köszi a válaszokat!
2011. febr. 19. 13:07
1/25 anonim válasza:
Hát, ha nagyon nézem, akkor talán, mintha valami maszat lenne a második csík helyén, de nagyon rosszak a képek:(
Ismételd meg két nap múlva, ha erősödik, akkor baba lesz:)
2/25 anonim válasza:
Én nem nagyon látok második csíkot. De tesztelj másikat holnap, holnapután, és abból már tudni fogod,hogy mi a helyzet! Drukkolok:)
4/25 anonim válasza:
Ne haragudj,én semmit se látok még maszatot sem.
5/25 anonim válasza:
Kérdezd meg a patikust,ahol vetted a tesztet.De a leirásban mi van?Mennyire kell erősnek lennie a csiknak?
6/25 A kérdező kommentje:
Ez lemaradt.Tudom nem jó a kép minőség.:(Nem értek én ehhez.:(Azért köszi a kommenteket.
2011. febr. 19. 13:17
7/25 anonim válasza:
Fényképezővel makrózva fényképezd le akkor nagyon szép éles lesz a kép!
Ha látod a halvány második csíkot az már pozitív!
8/25 anonim válasza:
most sem látok még egy csíkot, de ha TE igen akkor csinálj még egy tesztet, az talán pontosabb lesz!
9/25 A kérdező kommentje:
Biztosan vicces, de én már nem tudom mit látok és nem látok.Annyira taccson vagyok....lelkileg.
2011. febr. 19. 13:33
10/25 A kérdező kommentje:
2011. febr. 19. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!