Az normális, ha akkor vágyom babára amikor nagyon nem aktuális?
24 éves leszek, rendezett párkapcsolatban, bár szülőktől szerencsére függetlenedve, nagyon kétséges anyagi helyzetben élő nő vagyok.
Mit gondoltok arról, hogy mégis nagyon, de nagyon vágyom babócára, szinte összeszorul a gyomrom, ha erre gondolok. 2 hete csak ezzel kapcsolatos támákat olvasok, más már le sem köt. Itt a gy.k.-en is mindenkivel együtt örülök.Előző hónapban "fura" volt a menzeszem úgy ragadtam ennél a témánál.Kb csak a terhességről beszélek a páromnak, már monda h nyugodtan mondjam meg ha terhes vagyok:P fog.gátlót szedek, úgyh szinte kizárt..
Csak nem értem ezt az érzést magamban. Nincs állandó munkám stb, még min 1,5 év amíg a projektre sorkerülhet..mégis..napok óta álmodok is róla...kész vagyok
csak értelmes válaszokat szeretnék, köszönöm
Jha és a fura menzesz előtt közvetlen rosszul lettem csak a szagától egy ételnek, úgy, h az (volt) a kedvencem, erre kaptam "terhes vagy" beszólást munkatársaktól
innen indult a lavina
előtte is tervben volt, de ugye későbbre
Nekem is voltak ilyen hullámaim. De azt is tudtam, hogy a bizonytalanra nem szülök, illetve az egy szobás mini lakásunkba sem. :( Ha megtettem volna, tuti, hogy még mindig ott nyomorognánk, hárman. Szépen nagyobbra cseréltük a lakást, lecseréltük az autót, és 32 éves lettem, mire megszületett a lányom, és nem érzem, hogy lemaradtam volna bármiről is, viszont nagyon nyugis a babázás,mostmár "csak" gyesen vagyok, 2,5 éves, és hála az égnek, nem kellett bölcsibe adnom, mert még így is kijövünk rendesen apa fizetésével együtt. Van még hátra egy kicsi hitelünk a lakáscseréből, az autónk viszont nem hiteles.
De kívánom, h mielőbb úgy alakuljon az életetek, hogy nyugodt szívvel tudjatok gyereke(ke)t vállalni :)
köszönöm!
én is így vagyok vele, ezért írtam h nem aktuális, 1,5szobás lakásba nem lenne túl szerencsés szülni, főleg ha a rezsi is gondot okoz néha, 1 év munkaviszonyra mindenképpen szükségem lenne, (elvileg idén diplomázunk)
de ha mindig arra várunk, h elég pénzünk legyen sosem lesz gyerekünk, de egy értelmes egzisztenciára szükség van.
egyrészt nehéz kezelnem ezt az érzést, másrészt bennem a félsz az itt olvasottak után, h mi van, ha azért érzem ezt, mert babát várok, amire ugye 0,001% esély van, de hülyénn érezném magam, ha tesztelnék:D:S
Szia!
Én 21 éves vagyok,szintén ilyen problémával :-)
Annyi a különbség,hogy nekem saját (nagy 3 szobás) házam(tanya) van.És nem hiteles.A történet bonyolult,volt már előtte egy hiteles házam,azt el kellett adni,de mivel fel lett újítva a hitel után maradt egy kis pénz,így vettem ezt a tanyát,amiben élek,illetve élünk már ketten.
Munkám nincs,bár hivatalos munkaviszonyom volt 16 éves korom óta.De már nincs.Olyan cégnél dolgoztam,ahol csak ígérgették a feljebb lépést,anyagilag is nem keveset invesztáltam bele és mégse.Aztán felmondtam.
Most munkanélküli vagyok,le szeretnék vizsgázni buszra.Aztán buszozni(teherautó már megvan) de közben mindig szerettem volna majd gyereket,olyan 30 évesen.Erre 19 évesen megismertem a párom,aki családcentrikus és én is az lettem :-)
De nekünk még legalább 4 év,de inkább több,mire babát merünk vállalni.Nem csak a buszozás miatt.Lehet,hogy ha végre sofőr lehetek,akkor már nem is vágyok majd családra,nem tudom.
Még meg kell csinálni a házban a központi fűtést is,az se kis pénz.Most 2 kandallóval fűtünk,az meg minden csak nem gazdaságos és kényelmes...
Szóval nálunk is várat magára még a baba szerintem elég sokáig,ha reálisan nézzük.
Neked,nektek viszont sok sikert!!
21/L
Ne várj vele. A legtöbb diplomás nem tud elhelyezkedni. lehet még éveket várhatsz. A másik a szervezet, - ami fontosabb indok,- a szervezet érzi mikor a legegészségesebb a fogantatásra! Ekkor születhetnek a legklasszabb gyerekek. idősebb korban már elég sok méreganyag bekerülhet a szervezetbe, nagyobb a kockázat. Ha minimálisan, de kijöttök és szereted a párod, és ő is akarja, szerintem vállaljátok be.
A tudattalan a vágyak a legjobb tanácsadó, nem a mérlegelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!