Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Melyek a terhesség BIZTOS jelei?

Melyek a terhesség BIZTOS jelei?

Figyelt kérdés
Tapasztalataitok alapján tudtok olyan jeleket, tüneteket mondani, melyek biztos jelei a terhességnek? Tudom, a legbiztosabb a terhességi teszt + eredménye illetve a menstruáció kimaradása (bár ez nem minden esetben). Van azonban olyan testi tünet, amelynek mindenképpen jelentkeznie kell?
2011. jan. 9. 15:47
 1/6 anonim ***** válasza:

Nő a hasad. :)

Vegyél egy tesztet. Már az olcsóbbak is biztonságosan kimutatnak egy pár napos terhességet.

Annyira eltérőek és sok esetben általánosak az első jelek, hogy ennél jobb megoldás nincs.

2011. jan. 9. 16:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen tünet. Mindenkinek máshogy jelentkeznek. Nekem annak idején az egyetlen tünet a menszesz kimaradása és a teszt mellett a folyamatos tüsszögés volt.
2011. jan. 9. 16:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha az orvos megállapitja a terhességet - minden más nem biztos. Van, akinek semmi tünete sincs, csak egyszer mozog baba, vagy megindult a szülés.
2011. jan. 9. 16:07
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Elég megdöbbentő IGAZ történetek vannak a Discovery Travel: Nem tudtam, hogy terhes vagyok műsorában.

Az egyetlen jele az volt némelyik nőnek, hogy kicsit mintha hízott volna (menszeszük is megvolt néha kihagyással, de mindig megvolt), és a 9 hónapban se volt akkora a hasa, hogy azt lehessen rá mondani, hogy terhes. Én is hallottam ilyet és láttam is. Ha nem mondják, hogy az a csaj 8 hónapos terhes nem hiszem el. Nem tudom hogy lehetséges ez.

2011. jan. 9. 16:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem egy biztos jel van!

Méghozzá az, hogyha nem esik le a hőd, hanem fent marad nagyjából magas szinten az alaphőhöz képest!

Ehhez persze mindig mérni kell rendszeresen, hogy megtudd! Emellett lehet hogy megjön a vérzés is (de ez ritkaság), viszont ha a hő fent marad és nem vagy beteg akkor szerintem terhesség áll a háttérben! A többi tünetre nem lehet adni szerintem mert ugyanazok a tünetek vannak mint amikor meg fog jönni valóban a mensi, meg a cisztás tünetek is ugyanazok mint a terhességé! Szóval egy biztos tünet van: ha a hő fent marad!

27/N

2011. jan. 9. 17:30
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tartalmas válaszokat!
2011. jan. 9. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!