Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet természetes úton növelni...

Lehet természetes úton növelni a sperma mennyiségét, hogy ejakulációkor több jöjjön?

Figyelt kérdés
2008. jan. 22. 13:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Erre én is kíváncsi lennék. Bár én úgy gondolom, ha kevés a sperma, akkor az egy tünet. Valami okozza, és azt kell kezelni konkrétan. Hallottam róla, hogy vannak bizonyos kaják, pl. tojás,illetve alkohol, cigi, forró viz kerülése, ami elősegíti a dolgot.
2008. jan. 22. 13:36
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Tulajdonképpen, a férfinek is minél rostdúsabb, fehérjével teli, egészséges ételeket kell fogyasztani + csatlakozom az előttem szólóhoz: cigi, pia stb.

És elvileg (csak) 2-3 naponta "útnak indítani a srácokat" :)Ne a mennyiséget figyeld, hanem a minőséget, minnél sűrűbb és tisztább annál jobb! Eredményes kirándulást a skacoknak! :)

2008. jan. 22. 20:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia!Forever Livings-Forever Multi Maca,én most használom egy hónapja,meglátjuk.A dokinőm ajánlotta.Nőknek férfiaknak egyaránt lehet.Sok sikert,ja és 2-3 naponta szexelj,mint ahogy előttem szóló is írta.Sok sikert.Egy öreg róka
2008. jan. 23. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!