Vááá asszem sikerült a babó, tippeket kérnék hogy adjam elő a családnak, apukának? :-)
Holnapra kellett volna megjönnie és nem bírtam tovább megcsináltam a tesztet és ott a 2 csík!!!!
1 erős és egy kicsit halványabb :-)
Most fülig ér a szám, el sem hiszem :-)
2 baba lesz ,segítsetek hogy mondjam el az apukának ,vicces vagy megható variációk is jöhetnek?
Előre is köszönöm a válaszokat!És legyen nektek is szép napotok!!:-)
Váááá
vááááááááááárj a 12. hétig akkor kiscipő, uh kép, vásárlás alkalmával el lehet kottyantani vagy hivd fel őket most és mondd el hogy egyel többen vagytok.
én bélyeges borítékba tettem a tesztet, feladó: gólya futárszolgálat; címzett: férjem neve. nagy betűkkel: SŰRGŐSSÉGI.
Ebéd előtt adtam neki--pityergett örömében, mert régóta várt baba volt.
2. terhességem véletlenke. itt én voltam aki meglepődött.
Elmondtam h apuka lesz megint, mire Ő: na b*meg, nem védekeztél? mondtam erre: használtál gumit? merthogy a gyógyszert kizártuk.
édesanyáméknak: visszakérhetnénk a babahordozót? szükség lesz rá pár hónap múlva.
A gyerekeknek. Kicsit morbid, de már kamaszok voltak, és vették a lapot:
-Van egy jó és egy rossz hírem. A rossz hogy lesz még egy tesótok, és egy szobába kell összeköltöznötök, a jó az, hogy azért megtartunk benneteket is, és enni is kaptok.
Persze senkit nem raktunk ki a szobájából, és nagyon szeretik a húgukat. De első körben nekik így könnyebb volt feldolgozniuk a hírt.
Férjemnek: kartonból készítettem egy egyszerű kis pólyát (olló+ragasztó) és ebbe dugtam a tesztet, ezt pedig
a vacsora mellé "tálaltam".
Családnak: áthívtuk őket hétvégén ebédre és ebéd után olyan tortát szolgáltam fel (magam sütöttem), aminek a tetejére egy pólyát cipelő marcipán gólyát biggyesztettem. Mindenki értette, hatalmas üdvrivalgás fogadta a tortát és a hírt is :=)
Köszönök mindent mindenkinek!!
Végül is 1 borítékba raktam 1 papírt amit félbehajtottam és azt írtam kívülre, hogy nyisd ki gyorsan!Belűre pedig oda ragasztottam a tesztet(1 zacsiba) és alá azt írtam, hogy gratulálok újra apa leszel!Kis díszítés,csinosítás és behívtam a szobába azzal az ürüggyel hogy kék halál van a gépemen... (ettől kicsit meg ijedt és azonnal jött be és ott várta a boríték az asztalomon :-) Végül is csak én sírtam ő meg nevetett örömében :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!