Miért ilyen az lh tesztem (wondfo)? Most megint pé lesz?
Most használom először ezt a fajta tesztet. Az one step pé-kor volt csak ilyen erősségű. Most a ciklusom 22. napjánál tartok,és elvileg volt már pém kb 10 nappal ezelőtt.
A melleim is majd le szakadnak. Az one step már a 15. naptól full nega volt és ezt is csak kíváncsiságból csináltam.
Egyrészt az LH tesztet nem reggel kell csinálni, ha nem tartod be a használatit, nem is várhatsz értékelhető eredményt.
Másrészt mivel nem egyforma erős a 2 csík, így ha LH tesztnek nézem, akkor ez egy negatív teszt, mi a gond?
(Viszont ha jóstesztnek használtad, mert annak szokták ciklus végén reggel használni az LH tesztet, akkor te is tudod mit jelenthet.)
Gond egy szál sem.
Írtam,hogy csak kíváncsiságból próbáltam ki,nem akarok jóstesztelni.
Arra számítottam,hogy tök nega lesz.
Aki esetleg próbálta ez a fajta tesztet mi a véleménye róla?
nekem one step volt ilyen vagyis inkább halványabb mikro a wondfo HCG már pozitív volt
felesleges a jóstesztelgetés
nekem nem jött be
Reggeliből.
De a hcg-je negatív,így csak próbálom kitalálni,hogy most mi lehet velem.
Lehet, hogy terhes vagy :)
Én is wondfo tesztet használok. Nem lehet, hogy több idő telt el az előtte lévő pisiléstől a tesztelésig, azért erősebb? Mert én pont most jártam vele így. Tegnap nagyon halvány volt a csík, pedig előtte 2 napja elég erős (még nem pozitív, de erős). Eddig 4-5 órát várta a pisiléssel tesztelés előtt, de tegnap csak 2,5-et. Aztán megismételtem este 5 óra múlva, ami már megint erős volt. Szóval nem tudom.
Remélem Neked sikerül!
Végül akkor megjött 3 nap múlva!
Azóta meg most van pém! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!