Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » KISMAMÁK! Tesztelt már valaki...

KISMAMÁK! Tesztelt már valaki 7-8-9dpon? Milyen eredménnyel? Ilyenkor pozitív volt már?

Figyelt kérdés
esetleg képet is küldhettek
2010. dec. 14. 12:33
 1/10 anonim ***** válasza:

Szerintem a 7-8-9. dpo-n kizárólag akkor van esély pozitív tesztre, ha korábban volt a pé, mint számítottad. Biztosan tesztelt valaki ilyenkor pozitívat, de azért ez nem túl valószínű, tekintve, hogy a beágyazódás még éppen hogy elkezdődött.

Kicsit szerintem legyél türelmesebb. Vagy pozitív lett a teszted?

2010. dec. 14. 12:52
 2/10 A kérdező kommentje:
még csak gondolkozom rajta
2010. dec. 14. 12:53
 3/10 anonim ***** válasza:
A kimaradt mensi előtt nem érdemes tesztelni. Tök fölösleges, mert ha még negatív, fölöslegesen idegeskedsz! Tudom, hogy nehéz, én is ebben élek már 1,5 éve, de muszáj türelmesnek lenni!
2010. dec. 14. 13:22
 4/10 anonim ***** válasza:

Én dpo7-en kezdtem tesztelni, azt, és a dpo8-ast addig néztem, amíg pozitív nem lett :) Dpo9-en már nagyon extrém halványan lehetett látni a második csíkot, dpo10-11 már biztató volt nagyon, dpo12-n elhittem, hogy terhes vagyok :) Dpo16-ra lett olyan erős, hogy előbb jött ki a tesztcsík és csak utána a kontroll :) LH tesztet is használtam, szóval a fogantatás időpontja tuti :)

Ma voltam 12 hetes uh-on, és minden oké a picivel.

2010. dec. 14. 13:41
 5/10 A kérdező kommentje:
képed nincs róla véletlen?
2010. dec. 14. 15:34
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

De van, dpo13-ig

dpo7-8:

[link]

dpo9:

[link]

dpo10:

[link]

dpo11:

[link]

dpo12:

[link]

dpo13:

[link]

2010. dec. 14. 16:14
 7/10 anonim ***** válasza:

bocsi az off-ért:

Kedves "hamar" tesztelős ez nem semmi!!! Köszönjük hogy felraktad a képeket. Hát ez megér egy tudományt! :))))

Tényleg látszik ahogy erősödik.

2010. dec. 14. 17:10
 8/10 A kérdező kommentje:

KÖSZI!!!EZZEL NAGYON SOKAT SEGÍTETTÉL MINDENKINEK!!!

Mégegyszer örök hála a képekért! :)))

2010. dec. 14. 18:09
 9/10 anonim ***** válasza:

Kedves Képfeltöltő!

Nagyon köszi, számomra elég bíztató ez a képsorozat.

Én ma 12. dpo-on ugyanilyen vaterás teszttel negatívat teszteltem, bár remélem, az is marad (fogamzásgátló és széntabletta találkozása volt, és csak együttlét után pár nappal tudtam meg, kiüthette a széntabletta a fogamzásgátló első szemét.... Igaz 6 éve szedem, és a doki mindig vékony nyh-t lát, így bizakodom)

2010. dec. 14. 18:14
 10/10 anonim ***** válasza:
Nagyon szép tesztsorozat!
2010. dec. 15. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!