KISMAMÁK! Tesztelt már valaki 7-8-9dpon? Milyen eredménnyel? Ilyenkor pozitív volt már?
Szerintem a 7-8-9. dpo-n kizárólag akkor van esély pozitív tesztre, ha korábban volt a pé, mint számítottad. Biztosan tesztelt valaki ilyenkor pozitívat, de azért ez nem túl valószínű, tekintve, hogy a beágyazódás még éppen hogy elkezdődött.
Kicsit szerintem legyél türelmesebb. Vagy pozitív lett a teszted?
Én dpo7-en kezdtem tesztelni, azt, és a dpo8-ast addig néztem, amíg pozitív nem lett :) Dpo9-en már nagyon extrém halványan lehetett látni a második csíkot, dpo10-11 már biztató volt nagyon, dpo12-n elhittem, hogy terhes vagyok :) Dpo16-ra lett olyan erős, hogy előbb jött ki a tesztcsík és csak utána a kontroll :) LH tesztet is használtam, szóval a fogantatás időpontja tuti :)
Ma voltam 12 hetes uh-on, és minden oké a picivel.
bocsi az off-ért:
Kedves "hamar" tesztelős ez nem semmi!!! Köszönjük hogy felraktad a képeket. Hát ez megér egy tudományt! :))))
Tényleg látszik ahogy erősödik.
KÖSZI!!!EZZEL NAGYON SOKAT SEGÍTETTÉL MINDENKINEK!!!
Mégegyszer örök hála a képekért! :)))
Kedves Képfeltöltő!
Nagyon köszi, számomra elég bíztató ez a képsorozat.
Én ma 12. dpo-on ugyanilyen vaterás teszttel negatívat teszteltem, bár remélem, az is marad (fogamzásgátló és széntabletta találkozása volt, és csak együttlét után pár nappal tudtam meg, kiüthette a széntabletta a fogamzásgátló első szemét.... Igaz 6 éve szedem, és a doki mindig vékony nyh-t lát, így bizakodom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!