Closti a férjemnek!? Segithet? Csokkent spermiumtermelés! Neketek segitett?
Figyelt kérdés
2009. jan. 20. 17:48
1/9 anonim válasza:
szia,
Én nem értek hozzá, de ezt a gyógyszert nem peteérésre adják??????
2/9 anonim válasza:
Szia.
Kedves 1 válaszoló és kérdező.
A clostyt férfiak is szedhetik csökkent spermium termelésre ez igaz hogy mennyit segít arról olyan adatom van hogy egy ismerősömnek a párjának 2-3 millió között volt clostyt szedett és 2 hónap után 25 millió lett nekik és babás lett a kedvese , nekik bejött.
Ja és napi 3x1 et kellett szedni.
3/9 A kérdező kommentje:
Szia!Koszonom nagyon a vàlaszod kicsit megnyugtatott.Nekunk szintèn 2-3 millio.Az orvos napi egyet irt fel 3honapra.Mègegyszer nagyon koszonom.
2009. jan. 20. 18:02
4/9 A kérdező kommentje:
1vàlaszolonak.Igen fèrfiak is szedhetik bàr a betegtàjèkoztatoban mindossze egy mondatban emlit arrol hogy csokkent spermiumtermelèsre is ajànljàk!
2009. jan. 20. 18:03
5/9 A kérdező kommentje:
Nekunk mièrt csak 1+1kell szedni?Vagyis a fèrjemnek?
2009. jan. 20. 18:04
6/9 anonim válasza:
Hogy nektek miért csak egyet kell szedni nem tudom talán azért mert ha 2-3 millió is a mennyisége de attól még lehet hogy nagyon sok a mozgó alak benne és minimális a kóros és lehet a dokid úgy gondolja hogy elég a napi 1 ja és persze nagy valószínűséggel nincsen benne baktérium.
7/9 A kérdező kommentje:
Igen azt mondta egèszsègesek csak kevès.de talàlt lukocitàkat azaz valamilyen idult gyulladàst.azt most kezeltuk antibiotikummal.azt màr nem kell szedni.most kezdte a clostit
2009. jan. 20. 18:16
8/9 anonim válasza:
sok sikert a clostyhoz bízom benne hogy nektek is segíteni fog.
Mielőbbi babásodást kívánok!!!
Üdv:Il
9/9 anonim válasza:
Szia
Nekünk segített márciusba műtét utána closti már 28.hetes babás vagyok:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!