Ha valaki terhes akkor a PG 53 ovu tesztnek mit kell mutatnia?
Szia! Több helyen olvastam, hogy akkor is páfrányt mutat, ha valaki terhes. Éppen ezért én is nagyon örültem, mikor állandóan páfrányosat mutatott, mert reméltem, hogy végre összejött a dolog!
Csalódnom kellett, mert megjött...
Azóta nem nézegetem a mikroszkópot!
De kívánom, hogy Neked tényleg terhességet mutasson, (gondolom szeretnéd a babát)!
Szia,
Az ovu teszt nem arra való, hogy a terhességet mutassa.
Van akinek mutatta, hogy terhes, de ez kis százalék.
Szóval ha páfrányos lett, mert volt ovulációd, akkor nyugodtan tedd el, és a nemvárt napja körül cseréld le egy terhességi tesztre.
Nem gonoszságból írom így...
Szia.
Igazat adok az elöttem írónak nekem a mikroszkóp soha nem mutat még pékor sem páfrányt nem hogy terhességnél szerintem dobd a kukába és használj terhességi tesztet és ezt csupa jó indulatból írom neked mert én is sokat csalódtam a mikroszkóp miatt.
Mielőbbi babásodást.
1. vagyok.
Az ok, hogy a mikroszkóp ovut mutat, ezzel tisztában vagyok. De nekem 2 hétig páfrányos volt még ovu után is.
Ebből gondoltam, hogy hátha...
De rájöttem én is, hogy szar az egész, azóta nem nézem!
Szia!
1. vagyok.
Mi újság? Sikerült?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!