Lesz ez meg erosebb is?
Figyelt kérdés
mar 3 napja tesztelek minden reggel de meg mindig eleg halvany...igaz hogy erosodott de ugy emlekszem hogy az elso gyerekkel a verzes kimaradasanak napjan ennel erosebb volt a csik...ugy erzem hogy mar elmultak a tunetek is...lehet hogy csak bebeszelem magamnak?...eleg panikolos vagyok...masnak is igy nezett ki a nemvart napjan?...az elsovel eszembe sem jutottak ilyen problemak de ezen az oldalon annyi kismama veszitette el a babajat ennel erosebb csikkal is hogy mar nem tudom mit gondoljak
2010. dec. 10. 12:48
1/9 anonim válasza:
Szép pozitív ez már.Én nem tesztelgetnék.dokinál voltál már?Gratulálok.Boldog babavárást
2/9 A kérdező kommentje:
meg nem mert meg tul korai lenne hiszen ma vagyok 4 hetes es 1 napos...majd 22.en mert akkor rendel utoljara a dokim az unnepek elott es remelem hogy akkor mar latunk valamit mert akkor 5h+6n-os leszek...remelem verni fog a szive...csak addig kene tulelni valahogy...az elsovel szedtem ultrogestatot es most is elkezdtem szedni minimalis dozist addig amig nem lat a doki...artani nem art
2010. dec. 10. 13:05
3/9 anonim válasza:
Jajj,de irigyellek!Ezek a legszebb képek!Gratulálok!!!Szép és egészséges kisbabát kívánok nektek!Ne stresszelj,mert azzal csak magatoknak ártasz.Az,hogy a terhesség megmarad-e az nem a csík erősségétől függ!Ne idegeskedj,csak légy boldog!!!
4/9 anonim válasza:
Így van ártani nem árt.Semmi baj nem lesz ne félj dobogni fog a kis szíve.Minden jót.
5/9 A kérdező kommentje:
nagyon szepen koszonom a kedves biztatsokat...igyekszem nem gondolni semmi negativra...aki babara var kozuletek annak nagyon szoritok hogy mihamarabb sikeruljon
2010. dec. 10. 14:02
6/9 anonim válasza:
Erősödik az, ne aggódj! Nekem a nemvárt után 3 nappal még totál negatív volt, azóta meg van két jó erős tesztem és hétfőn megyek dokihoz.
Drukkolok!
7/9 anonim válasza:
Utrogestant szedsz? Ki irta fel? Bocsi, csak magam miatt kérdezem, mert nekem is ma lett nagyon halványan pozitiv a tesztem. Felhivtam az orvost, akinek elmondtam ,hogy már az elmúlt 8 hónapban is volt két halvány poz.tesztem, mégis megjött úgymond 10 nap késéssel. Én is olvastam,hogy itt nagyon sokan szednek utrogestant. Nekem az orvos meg azt mondta, hogy nem kell hormonpótlás....de én akkor is erősíteni szeretném magamat valamivel, iszon palástfűteát, és Mastodynon cseppet... szerinted elég? teljesen izgulok!!!
8/9 A kérdező kommentje:
azert szedem mert igy voltam az elso babaval is...akkor csak clostyval sikerult es duphastont szedtem a ciklus 16. napjatol a 26. ig...akkor azt mondta a doki hogy varjak par napot teszteljek es ha pozitiv akkor szedjek ultrot 2x1-et addig amig nem megyek ultrahangra es nem gyozodunk meg rola hogy minden ok...6 hetesen amikor latta a doki hogy van szivhang akkor felfuggesztette az ultrot egyik naprol a masikra...most pont ugyan igy csinalok...ahogy pozitiv lett (3 napja) vettem es szedem majd 22.en mikor megyek uh-ra a doki majd megmondja hogy szedjem-e tovabb vagy sem...artani nem art hiszen pont erre van...nem tudom hogy mit tanacsoljak neked...az amit en szedek nagyon minimalis dozis mert napi 6ot szoktak es en csak 2ot szedek...ez eppen csak egy minimalis segitseg...viszont van egy olyan elmelet is hogy az elso trimeszterben a veteles nem mas mint termeszetes szelekcio es nem biztos hogy jot teszunk azzal hogy beleavatkozunk...en beleavatkoztam...ha veletlenul a babanak valami baja van akkor a 6.hettol nem szedem megtortenik az amit nem szeretnek de bele kell nyudoni addig viszont szedem...ha iszod azokat a kutyuket mar azzal is sokat segitesz de ha a te nyugalmadnak egy kis duphaston kell hat szedjed addig amig nem latod a kicsid szivet verni...
2010. dec. 10. 16:37
9/9 anonim válasza:
Szia, ne befolyason az, hogy mar annyian elveszettuka kisbabankat, TE TERHES VAGY ES EGESZSEGES!!!!!Boldog babavarast!!, csak pozitivan!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!