Kinek volt már ilyen a Clearblue tesztje?
Azért bosszankodom mert nekem már nem először ilyen. Emellett egy másik teszt is halvány pozi lett tegnap, de ma megjött.
A függőleges vonal 3 db vonalból áll, de csak 1 vonal jelent meg.
Szerintetek mi lehet ez? Rossz a teszt? De már a sokadik?
A vonal csak hcg-re rajzolódik ki nem?
De akkor miért nem az összes 3 vonal?
Az a kérdés, hogy kinek lett már ilyen tesztje, ahol a függőleges vonalból csak 1 vonal jelent meg?
A Clearbluenál 1 vonal 3 db kicsi vonalból áll. És nekem csak 1 vonal jelent meg. Tehát nem teljes a vonal vastagsága. Nem tudom jobban leírni :(
Szia!
Akartam neked képet linkelni az enyémről de annyira rossz a minősége h nem tettem.
Az enyémnél is 1 db vonal van és most már 10 hetes vagyok..
De miért kellene 3 db vonalnak megjelenni? a lényeg az h látszódjon h van függőleges vonal! Ha az akármilyen halvány is akkor bizony terhes vagy. Nekem a vízszintes vonal áll 4 db vonalból....vaGy nem is tudom hogy mondjam...de a függőleges egyből...
Dm-ben vettem a tesztet, majdnem 2000 ft. volt.
Menj el azért orvoshoz, kívánom hogy csak azok közé tartozz akik az elején rendesen menstruálnak...mert ugye ilyen is van...
Drukkolok!
Kedves utolsó! Tényleg neked is ilyen és terhes vagy???
Azt gondoltam hogy rossz a teszt. :( Igen mondjuk furcsállom is hogy nekem a mensi napján leesik a hőm de még mindig fent van. Amúgy meg rendesen megjött, amilyen szokott lenni.
Tanácstalan vagyok mit csináljak ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!