Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek volt már ilyen a Clearbl...

Kinek volt már ilyen a Clearblue tesztje?

Figyelt kérdés

Azért bosszankodom mert nekem már nem először ilyen. Emellett egy másik teszt is halvány pozi lett tegnap, de ma megjött.

A függőleges vonal 3 db vonalból áll, de csak 1 vonal jelent meg.

Szerintetek mi lehet ez? Rossz a teszt? De már a sokadik?

A vonal csak hcg-re rajzolódik ki nem?

De akkor miért nem az összes 3 vonal?

[link]

2010. nov. 24. 21:25
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
Én nem értem a kérdést :( Ez egy pozitív Clearblue teszt!!! Ha más halvány teszed is lett, akkor terhes vagy. Ha vérzel is akkor irány a doki, lehet hogy nem marad meg...
2010. nov. 24. 21:27
 2/35 A kérdező kommentje:

Az a kérdés, hogy kinek lett már ilyen tesztje, ahol a függőleges vonalból csak 1 vonal jelent meg?

A Clearbluenál 1 vonal 3 db kicsi vonalból áll. És nekem csak 1 vonal jelent meg. Tehát nem teljes a vonal vastagsága. Nem tudom jobban leírni :(

2010. nov. 24. 21:30
 3/35 A kérdező kommentje:
és sajnos nagyon vérzem úgyhogy biztos nem marad meg :(
2010. nov. 24. 21:37
 4/35 anonim válasza:
Ha a teszt pozitívat jelzett, de 1-2 nap után barnás folyás jelentkezik vagy vérzés, akkor is terhes voltál, csak vetélés történt. Ez a korai terhességek 20% százalékára jellemző. Ha sorozatosan ilyesmit tapasztalsz, mindenképpen fordulj orvoshoz, és ne magatok próbálkozzatok, ezzel megelőzheted az évekig tartó fájdalmas és fölösleges próbálkozásokat... ezt olvastam valahol...
2010. nov. 24. 21:55
 5/35 anonim válasza:
Ha megmarad akkor valoszinu erosodni fog, vagyis megjelenik mind a harom csik.
2010. nov. 24. 21:58
 6/35 anonim ***** válasza:
Hú, nekem nem jött be élesen a kép, de ez vmi újfajta Clearblue, a régi egyszerűbb volt... legközelebb próbálj ki másfajtát! Annyi féle van. És a legolcsóbb ugyanúgy kimutat mindent, sőt! Az orvos nem hülyeség, de ha vársz még egy hónapot, tuti kiderül. Lehet hogy túl hamar végezted el a tesztet, és utána meg is jött (velem ez szokott lenni).
2010. nov. 24. 23:42
 7/35 anonim ***** válasza:

Szia!

Akartam neked képet linkelni az enyémről de annyira rossz a minősége h nem tettem.

Az enyémnél is 1 db vonal van és most már 10 hetes vagyok..

De miért kellene 3 db vonalnak megjelenni? a lényeg az h látszódjon h van függőleges vonal! Ha az akármilyen halvány is akkor bizony terhes vagy. Nekem a vízszintes vonal áll 4 db vonalból....vaGy nem is tudom hogy mondjam...de a függőleges egyből...

Dm-ben vettem a tesztet, majdnem 2000 ft. volt.

Menj el azért orvoshoz, kívánom hogy csak azok közé tartozz akik az elején rendesen menstruálnak...mert ugye ilyen is van...

Drukkolok!

2010. nov. 25. 06:24
 8/35 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! Tényleg neked is ilyen és terhes vagy???

Azt gondoltam hogy rossz a teszt. :( Igen mondjuk furcsállom is hogy nekem a mensi napján leesik a hőm de még mindig fent van. Amúgy meg rendesen megjött, amilyen szokott lenni.

Tanácstalan vagyok mit csináljak ....

2010. nov. 25. 08:15
 9/35 A kérdező kommentje:
mindjárt rakok fel egy élesebb képet mert ez a telefonommal csináltam és homályos. Csak hogy a többiek is lássák miről beszélek.
2010. nov. 25. 08:20
 10/35 A kérdező kommentje:

Íme :)

[link]

2010. nov. 25. 08:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!