Magas TSH akadályozhatja a teherbeesést?
Szia!
Az én hátam mögött négy (!) elvesztett kisbaba áll, és most derült ki (2003óta szeretnénk babát), hogy a pajzsmirigyemmel van a baj. Kikönyörögtem egy hormonvizsgálatot, ahol a TSH-m 3,9 volt. Az orvosom szerint jó, határérték alatt . A határérték általában 4 szokott lenni, de láttam már magasabbat is.
Nem nyugodtam bele,és végül egy endokrinológusnál kötöttem ki. Igen, igazoltam pm alulműködésem van. Ezért nem sikerült a baba, és ezért vetéltem el.
A kisbabához a tsh szintedet le kell vinni 1-2 közé. A babához ennyi kell.
Egyértelműen a pajzsmirigyed a mumus!!! Menj el orovoshoz, DE NE NŐGYÓGYÁSZHOZ, (mert az enyém szerint is jó az érték), hanem ENDOKRINOLÓGUSHOZ. nehéz időpontot kapni (nálunk), de egy magánrendelésre hamarabb bejutsz, kb 6-10E között van az ár. Kapni fogsz gyógyszert, amivel gyönyörűen rendbe lehet hozni mindent!!
Drukkolok neked ezerrel!!!
Sok-sok sikert!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!