Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A terhesség első tünetei a...

A terhesség első tünetei a beágyazódás előtt is jelentkeznek? Vagy csak utána?

Figyelt kérdés
Dec.31-én volt peteérésem, együtt voltunk a párommal. Elvileg jan. 15-én kellen megjönnie. Ha teherbe estem (volna), mikortól jelentkeznének a tünetek (mellfeszülés, émelygés)? A beágyazódás után csak, vagy már előtte is?
2009. jan. 5. 17:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A következő menstruáció elmaradása után.
2009. jan. 5. 17:35
 2/12 anonim ***** válasza:
72%
Én a szex után pár nap múlva éreztem, hogy felpuffadt a méhem. Akkor még nem gondoltam, hogy ez a terhesség jele, bár előtte sose éreztem ilyet.
2009. jan. 5. 17:55
 3/12 anonim ***** válasza:
72%
Nekem is ugyanezek az adataim (pé. dec.31-én, következő men. jan.15-én), de még nem érzek semmit!
2009. jan. 5. 18:03
 4/12 anonim ***** válasza:
12%
Ti szültetek már?Ne haragudjatok de olyan hülyeségeket írtok.
2009. jan. 5. 18:17
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
igen a beágyazódást követően
2009. jan. 5. 18:44
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kb.5-6 hetes terhesen jelentkeztek tünetek. Előtte volt olyan érzésem mikor kb meg kellett volna jönnie,h. mindjárt megjön fel is tettem egy tampont de nem jött meg szerencsére. Na ezt jól megasszondtam. Lényeg a lényeg, igazi terhes tünetek nekem 5-6 hetesen voltak, inkább 6.

34 hetes kismama

2009. jan. 5. 19:57
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a visszajelzéseket, akkor még várok türelemmel 15-ig! És a "sorstársamnak" is szorítok! :)
2009. jan. 5. 20:06
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is dec.31.-én volt peteérésem,és 15.-én kellene megjönnie.Nekem pé óta görcsölget a hasam,és fáj a mellem,meg viszket a bimbóm.Se pecsételés,se egyéb.
2009. jan. 5. 20:13
 9/12 anonim ***** válasza:
A 3. válaszoló vagyok (18:03-kor írtam). Nemrég voltam a wc-n és egy kis pecsételő vérzést(inkább barnás) vettem észre, hogy ez most jelent-e valamit nem tudom.Kicsit fáj az ölem is,de még nagyon korai bármire következtetni. Ja meg én iszom a palástfű teát napi két csészével. Üdv és szorítok mindkettőnknek! :-))
2009. jan. 5. 21:28
 10/12 anonim ***** válasza:

A 3. válaszolónak ;)

Lehet a pecsételés a beágyazódás miatt is! Nekem 4-én volt pé-m és én is érzek furcsaságokat, pedig reálisan nem kellene. Nőgyógyászaton dolgozom, az ilyeneken eddig mindig mosolyogtam, erre tessék. :)

Nagyon drukkolok mindenkinek!

2009. jan. 6. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!