Mit tennétek? - a lehető legjobb időzítést keresem!
11:16 vagyok (meg már korábban is)
Csak annyit írnék mindkettőtöknek biztatásként, hogy minden termékeny nőnek (a legtermékenyebb kor 20-30 között van) van évente átlag két anovulációs ciklusa, ilyenkor nincs peteérés. VAgy legalábbis lehet, hogy érik egy pete, de nem tud megrepedni a tüsző. Ilyenkor viszont "lesben kell állni", (tehát ne álljatok le a hőmérőzéssel!), mert a következő ciklusban (és akár még ennek a végén is) BÁRMIKOR megrepedhet az a tüsző. (Ezért van az, hogy néhány nő arról számol be, hogy menstruáció alatt lett terhes, vagy kicsivel éppen utána, meg ilyesmi.) Viszont az is lehet, hogy a következő ciklus "szabályos helyén" reped majd meg.
Mihamarabbi babásodást nektek!
Kiegészítem az előző kommentedet:
A gép azért húzza be, mert "Gép", és valahova be akarja húzni...
Azért lehetett "tünetszerűd", mert a tüszőérlelő hormonok azért működhettek, de nem volt akkora "löket hormon", hogy ténylegesen megrepedjen a tüsző. A hő meg ugyebár akkor ugrik fel, amikor már megrepedt...
Minden jót!
Kedves 11:16-os!
Természetesen nem hagyom abba a mérést! és köszönöm szépen a biztatást!
És ugyis lesz szép görbém, ha nem most akkor a következő hónapban és terhesgörbém is lesz tuti :)
Köszönjük szépen a magyarázatokat, én is, és a kérdező is! Csak még valami furcsa nekem: hogy akkor miért volt nyúlós toj.fehérjeszerű nyákom? Ez se számít, ez is csak a szervezet próbálkozása volt? És miért volt együttlét után egy pici piros pötty a wc papíron ovu környékén? Erre meg azt mondták, ez azt jelenti, hogy ilyenkor a nő extra termékeny. Ezek szerint ez hülyeség?
Jaa, a hőm még mindig csak 36,4, nem csökkent és nem nőtt. :(
És Te hogy vagy kedves kérdező, a hőd még mindig változatlan?
Te hogy állsz most kérdező???
Nekem fájt tegnap és ma is fáj a petefészkem és mára meg felment a hőm, most már tényleg nem értem, mi van:
10:10-es vagyok
Most együtt voltam a párommal és egy kis vér jött ki belőlem. De minimális volt, de látható bőven. Mi a fene lehet? Most tényleg ovu miatt, vagy valami bajom van?
Nekem meg most ilyen, nem tudom most mi van, mégse volt ovu?
Új tünet, puffadt az alhasam, feszül...
Képzeld, most megint nőtt a hőm, és olyat tapasztaltam ma reggel, hogy megtöröltem magamat és a wc papír rózsaszín volt!!! Pedig a mensim csak 10 nap múlva esedékes és mindig pontosan szokott megjönni és nincs ennyivel előtte ilyen rózsaszín!! Érzem a petefészkem is, tegnap óta, de nem fáj, viszont érzem, valami nem stimmel. Épp arra gondoltam, hogy nem-e lehet, hogy mégis megvolt az ovum, méghozzá akörül amikorra behúzta, csak épp az alaphőmet húzta rossz helyre??? Mert amikorra behúzta pont akkor voltak ovus tüneteim is bőven! Nem lehet, hogy mégis megvolt az ovum, csak kb. 36,3 az alaphőm?? Mert ha igen, akkor ez a rózsaszín akár beágyazódás is lehetne...
Miért lenne most hirtelen minden előzmény nélkül valami hormonális problémám amikor hónapok óta minden rendben volt? Akkor mitől, vagy mi lehet ez a rózsaszínes dolog csak papíron mai nap??
Te hogy állsz, még mindig semmi változás?
Nekem ilyen a görbém:
Na meggyőztek, nem volt ovum ebben a ciklusban. :(
Akkor valószínű attól volt most ez a rózsaszín, hogy hormonzavarom lett emiatt...
Neked nincs ilyened??? Hiszen neked se volt ovud?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!