Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor van az ovuláció, amikor...

Mikor van az ovuláció, amikor leesik a hő, vagy amikor elkezd felfelé menni? Megnéznétek a görbémet?

Figyelt kérdés
[link]
2010. okt. 11. 09:39
 1/9 anonim ***** válasza:
Még nem volt ovulációd. Ha ezután felmegy, a hőd, akkor megvolt. Kezdhettek akciózni.
2010. okt. 11. 09:41
 2/9 anonim ***** válasza:

Amikor leesik. És ha utána felmegy és magasan marad sokáig, akkor biztos lehetsz benne, hogy meg volt az ovud. Szerintem neked pont most van amúgy az ovud.

Nekem meg szerintem most:

[link]

2010. okt. 11. 09:43
 3/9 anonim ***** válasza:

Az érés maga akkor van amikor leesik és amelyik nap ( ált. hajnalban ) elkezd felmenni akkor szabadult ki.

Nekem eddig 28 naposak voltak és 13-14.napon a peteéréssel, most az előző ciklus kitolódott 31 napra/17. napon lévő peteérésre. Most is úgy látom hogy vagy kitolódik vagy egyáltalán nem lesz. Nem is értem, eddig tök normálisan működött, most meg ....

[link]

2010. okt. 11. 12:17
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Akkor most érik és ha holnap felmegy a hőm akkor kiszabadult :)

2010. okt. 11. 14:04
 5/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ti mit tennétek?

Mára ilyen lett a görbém: [link]

és most vannak ovu fájdalamim is. a doki ebben a hónappban szólt ránk hogy talán kevesebb együttlét kellen a sikerhez:). Tegnap együtt voltunk, szerintetek ma ismét legyünk (mert már holnap úgyis késő) vagy a holnap még esélyes lehet és inkább ma hagyjuk érni a kisfickókat?

2010. okt. 12. 14:46
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerintem legyetek együtt, ha holnap reggel felugrik a hőd, akkor most hajnalban fog kiszabadulni és állítólag már jó ha várják a spermiumok a petédet! :) Bár ha tegnap is együtt voltatok, akkor elvileg abból is lehet baba, a spermiumok 2-3 napig tuti eléldegélnek bent!

Sok sikert, szurkolok!

2010. okt. 12. 19:32
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszi. :)

Sajna a hőm nem ugrott fel, pedig minden jel (fájdalom, tojásfehérjés folyás 3. napja tegnap nagyon) arra utalt...

2010. okt. 13. 08:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Akkor még nem volt meg a tüszőrepedés. A múlt hónapban nekem is két napig ücsőrgőtt a hőm, a 36,2-n, és utána megnt fel.
2010. okt. 13. 11:13
 9/9 A kérdező kommentje:
Akkor még reménykedem hátha holnap :)
2010. okt. 13. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!