Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet beágyazódás? Mit "kell...

Lehet beágyazódás? Mit "kell vagy nem kell" érezni?

Figyelt kérdés

Nem hőmérőzöm, és nem tesztelem mikor van ovum...a neten okt. 1re tette -a nemvártat okt 17-20ra tenném. (hosszú 39-40 napos ciklusom van kb miota nem szedem a bogyot)

Szoval ilyen fura érzésem van, enyhe mindjárt megjön érzésre hasonlít talán...

2010. okt. 10. 11:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Semmit nem kell érezned.
2010. okt. 10. 15:13
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon sokan nem éreznek semmit. Vagy a menzesz előtti tüneteket. Lehet, de nem törvényszerű a barnázás. Van, aki szurkálást érez a hasi részben. De a legtöbbször tényleg nincs semmi tünete, vagy ha érzel is valamit, lehetséges, hogy nem is a beágyazódás tünete. Nekem semmi tünete nem volt, csak a szokásos menzi előtti tüneteket éreztem, görcsölt a hasam, feszült a mellem, volt egy kis barnázás. Azt hittem a pozitív teszt ellenére, hogy meg fog jönni. A peteérés utáni 10-12. napon nyugodtan próbál meg tesztelni. Sok sikert!

Itt van több tapasztalat ezzel kapcsolatban: [link]

2010. okt. 10. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!