Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért van az hogy 16 éves...

Miért van az hogy 16 éves fejjel félek attól hogy nem lehet majd gyerekem?

Figyelt kérdés
Nagyon sokszor eszembe jut,imádom a gyerekeket is alig várom hogy abba a korba legyek amikor már lehet egy babám.
2010. okt. 8. 13:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Az ember mindig attól fél vagy azt félti amit szeretne vagy amit szeret.Ez normális.Ráadásul érthető is ez a félelem a mai stresszes világban.

Vigyázz magadra,rendszeresen járj nőgyógyászhoz és nem lesz gond.:)

2010. okt. 8. 13:20
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Jó hamar beindult nálad az anyai ösztön! Ez jó!

Nálam akkor indult be, amikor egyik volt párom nővére várta a babáját, 24 éves voltam. Most vagyok 26 és még nincs gyerekem, de van egy férjem és reméljük, mielőbb összejön a baba is!

2010. okt. 8. 13:21
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a legtöbb nőben megvan ez a félelem. Különösen manapság, amikor olyan nagyon sokan küzdenek a meddőséggel. Amúgy a legjobb, ha elhessegeted ezeket a gondolatokat. Ha a menstuációd szabályos, akkor nem valószínű, hogy ilyen problémád lesz, ha meg nem, akkor sem kell pánikolni, mert egyrészt még nagyon fiatal vagy, másrészt manapság már nagyon kevés az olyan meddőségi probléma, amin nem tudnak segíteni az orvosok. De ezekre ne is gondolj, csak tudd, hogy van segítség.

26/N

2010. okt. 8. 13:21
 4/13 A kérdező kommentje:

A menstruációm szinte napra pontos + - egy nap.

10 éves korom óta imádom a gyerekeket unokaöcsémnek a második anyja voltam:)

Köszönöm hogy írtatok!!

2010. okt. 8. 13:25
 5/13 anonim ***** válasza:

16 évesen randszeres a mensid ez nagyon jó.Nekem ebben a korban össze-vissza jött meg.:S

Nem hinném,hogy gond lenne majd a babával:)

Sok sikert.

2010. okt. 8. 13:30
 6/13 A kérdező kommentje:

Köszi szépen megnyugtattatok:)

Ez a sok sikert majd pár év múlva jól jön!

5.-es korom óta van meg és azóta rendszeres,remélem ebből az jön le hogy akkor semmi gond nem lesz:)

2010. okt. 8. 13:40
 7/13 anonim ***** válasza:

Szia,

El sem hiszem, mintha magamat olvastam volna :)

Amióta tudom hogy "honnan lesz a gyerek" azóta attól féltem titkon, mi lesz ha nekem majd nem lehet... olyan szinten beparáztattam magam, hogy 25 éves koromig (!) nem mertem elmenni nőgyogyihoz (mondjuk nem is volt panaszom egyszerűen csak nem mertem elmenni megnézetni magam) mert attól féltem közöl valami olyasmit hogy nekem nem lehet valami miatt.

Aztán 25 évesen rászántam magam hog na mégis elmegyek, persze nem volt semmi baj és mivel abban az évben volt az esküvőm, utána már próbálkoztunk is :) Most 26 vagyok és a szobájában szuszog a kis kéthónapos manócskám, aki szinte azonnal jött :))))

Szóval be félj, azok a nők akik nagyon anyák akarnak lenne, sokszor minden ok nélkül félnek hogy mi van ha nem? De tedd félre a negatív gondolataidat, hiszen miért is ne lehetne kisbabád? Csupa pozitív gondolat, és ha eljön az ideje akkor hajrá :))

Két hónapos kisfiú anyukája

2010. okt. 8. 15:42
 8/13 A kérdező kommentje:

Jaj de jóó már neked:)

Nekem az is mind1 lenne hogy fiú vagy lány csak semmi baja ne legyen.

Köszi hogy írtatok:)

2010. okt. 8. 16:52
 9/13 anonim ***** válasza:
Huuu, en is pont igy ereztem anno! Volt egy baratnom a nogyogyaszaton es nala voltam rendszeres lataogato a klinikan, mindig attol feltem, hogy valami tortent es nem lehet babam. Mindig kinevetett, hogy paranoias vagyok... :( Aztan ferjhez mentem es tenyleg nem jon a baba, mar 2 eve varunk ra. En egeszseges vagyok, paromnal kisebb-nagyobb bajok vannak.
2010. okt. 8. 17:57
 10/13 anonim ***** válasza:
Ezt én is éreztem, aztán négy éve várok a gyerekre. Nálam sajnos valóra vált a félelem.
2010. okt. 8. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!