Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megszakitásos közösüléstól...

Megszakitásos közösüléstól lehetek terhes?

Figyelt kérdés
1 hete késik és hányingerem is van, szerintem igen, de aférjem nem hiszi el. :(
2010. szept. 29. 12:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Pedig igen! Nálunk Júliának hívják és 2 éves.
2010. szept. 29. 12:04
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Csinálj tesztet meg menj orvoshoz. A megszakitás NEM védekezés, de ezt a legtöbb ember nem akarja elhinni, pedig akik igy jöttek létre, azokkal több országot meg lehetne tölteni...
2010. szept. 29. 12:05
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én pedig karácsonyra várom őt! :-D
2010. szept. 29. 12:06
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Enyém 8hónapos:)
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Naná, hogy lehetsz!

Itt szuszog az ágyban a bizonyíték! 6 hetes.

Sőt! Az első babát terveztük,és csak gyógyszerrel sikerült megfogannia. Most 8 év után véletlen lettem terhes, pont úgy, ahogy a férjed nem hiszi el :-D

6/16 anonim ***** válasza:
100%
A miénket Zoénak és 1 éves.
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Hogy valami tudományosat is írjak:

A megszakításos módszer biztonságos?

Tény – A megszakításos védekezés valószínűleg sokkal több terhességet okoz, mint a többi helytelen fogamzásgátlási módszer. Ez egyszerűen nem biztonságos! Az előváladék spermákat tartalmaz, így teherbe eshetsz! Ráadásul hatalmas önuralom kell ahhoz, hogy valaki a megfelelő pillanatban vonuljon vissza, így lehet, hogy a fiú hiába ’vigyáz’, nem tudja türtőztetni magát, és te teherbe esel.

Rengeteget cikket lehet róla a neten találni, nyugodtan dugd a férjed szeme elé!

2010. szept. 29. 12:11
 8/16 anonim ***** válasza:
Mikor tesztelsz?Sztem már kimutatja!!!!
2010. szept. 29. 12:29
 9/16 anonim ***** válasza:

Persze hogy, de azért kicsi rá az esély. Mi is így védekezünk most(még szoptatok is) de csak úgy, hogy ha becsúszna a köv. baba, nem bánnánk. Még nem tervezzük, de majd igen. Amikor nem akartuk semmiképp, hogy jöjjön baba, akkor azért bevetettük a "gumit" is :)

Csinálj tesztet, jobb biztosat tudni. Szerintem :)

2010. szept. 29. 12:34
 10/16 anonim ***** válasza:
Természetesen lehetsz terhes, egyik ismerősöm is így lett terhes. Az előváladék is tartalmaz spermiumokat, ami pont elég ahhoz, hogy teherbe eshess.
2010. szept. 29. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!