Tojásfehérjés nyálkával kapcsolatban kérdeznék?
Figyelt kérdés
Hónapok óta nem volt tojcsis nyákom, de most igen Iszom már pár napja a kptetőt, amit egy knyvben olvastam.
Szerintetek?
2010. szept. 17. 08:00
1/10 anonim válasza:
Huhhh nemn igazán értem a kérdést - velem van a baj? :(
2/10 anonim válasza:
Ne haragudj de én nem hiszek az ilyenekbe. Lehet bennem van a hiba. Valakinek nincs peteérése, vagy nincs tojcsis nyákja issza a köptetőt és máris lesz???? Ugyanmár!! Szerintem ez csak hülyeség. Lehet hogy anélkül is lenne tojcsis a nyákod, csak most úgy gondolod hogy húú ez biztos a köptetőtől van, milyen csodaszer! Bocsi ha megbántottalak nem állt szándékomba csak a véleményemet írtam le.
3/10 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom, hogy attól-e, mert szedek clostit is, macát, ginseng royal jellyt, és ez a 3. clostis hónapom, gondoltam kipróbálom azt, amit az egészséges táplálkozással a gyermekáldásért c knyvben, és még sok helyen olvastam.
Külnben nem egy olyan TERHESGRBÉT láthatsz a babatervezőkn, ahol itták a Robitussint.....
Ha nem hiszel benne, belinkelhetem.
2010. szept. 17. 08:22
4/10 anonim válasza:
Bocsi mégegyszer tényleg nem akartalak megbántani a hozzászólásommal vagy ilyesmi. Ez az én véleményem, a te vélemyényed megint más én tiszteletben tartom. De ennyi erővel azt is mondhatnák hogy minden nő aki terhes akar lenni, igya a robitussint. Hát köszi de én nem. Nem mondom hogy nem jó, de azért mégis csak gyógyszer. Én inkább vitaminokat szedek és próbálok egészségesen élni. Mégegyszer bocsi! De visszatérve a kérdésedre lehet, hogy attól van tojcsis nyákod, nem tudom én még nem használtam.
5/10 A kérdező kommentje:
2010. szept. 17. 08:30
6/10 anonim válasza:
Sose volt tojásfehérjés nyákom,mégis terhes vagyok.A Robitusinban meg nem hiszek...szerintem hülyeség.
7/10 anonim válasza:
A MACA az nem férfiaknak való potencianövelésre?Azt ,mire szeded?
8/10 A kérdező kommentje:
A maca az nemcsak férfiaknak jó, nők is szedhetik. Ugyanúgy segíti a peteérést. Itt tbbeknél olvastam, hogy mindketten szedik.
2010. szept. 20. 12:36
9/10 A kérdező kommentje:
2010. szept. 20. 12:38
10/10 A kérdező kommentje:
2010. szept. 20. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!