Elvileg, ha nincs peteérésem, lehet pozitív az ovulációs teszt?
Ezt most csináltam és szinte kb egyformán erős a két csíkom.Tudom,hogy csak este lehetne,mert elvileg úgy hiteles,de ez már most ilyen erős.
Szerintetek ez hogyan lehetséges?
Na jó....csak nem értem,elvileg nincs tüszőm,vagy ha egy hét alatt mégis termelődött volna,akkor sem tud 7nap alatt akkorára nőni,hogy már repedhessen,ha napi 2mm-t nő,akkor most kb14-15,de csak 20mmtől reped meg a tüsző,nem?
Nem értem én ezt az egészet.....
Ugyanígy vagyok én is, bár engem nem UH-ozott meg a doki, csak mondta, hogy szerinte nincs peteérésem (szoptatok), mivel hónapok óta próbálkozunk, és nem jön a baba. Mégis pozitív lett az ovutesztem, tojásfehérjés nyákom, ovufájdalmam is volt, de a hőm nem úgy alakult, ahogy kellett volna: [link]
Az ovuteszteket amúgy minden nap csináltam mensi után, folyamatosan erősödött, szept. 1-jén + lett, majd negatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!