Mitől szurkál a bal oldalam?
Sziasztok!
Köszi Gina, reggel majd írom az eredményt, jó lenne ha nem csak egy vonalka lenne:)
Ötlet? azt nem nagyon tudok adni, mert anniyra nem ismerem a férjed. Én is minimum 3-t szeretnék, és tudom hogy meg tudjuk majd oldani. Érzem. MEg én hiszek abban hogy ha 3 lesz, mert valaki akaja hogy legyen 3 akkor nem lesz gond. Szóval nyugi. Szerintem ne erőltesd most a témát, most már csak keveset kell aludni, és itt lesz a férjed. ÉS akkor szeménylesen könnyebb lesz. MEg könnyebben rendezhető a dolog, szerintem kevesebb konfliktussal. Szóval kitartás a héthez nagyon hamar itt lesz a hétvége.
puszi
zsuzsi
Szia! Nem jól olvastad, amit írtam, a férjemmel teljesen egyetértünk a témában, az anyum nem nagyon ért vele egyet és vele kaptunk össze. A férjem ő 3-at akar, mint én, ez nem volt vitatéma. Csak a szüleim néznek minket őrültnek. A férjem kedvcsinálónak még vett egy kisfiú cipőcskét is a fa alá.
Na mindegy! Itt a görbém, vélemény?
Majd reggel akkor várom az eredményt, nagyon nagy izgalommal! Jó éjszakát!
SziasztoK!
Pozitív lett:))) El sem tudom mondani, hogy menniyre örülünk. Azért van benem egy kis félsz, hogy minden rendben lesz e, de úgy vagyunk vele, hoyg igen!
Bocs Gina, egy kicsit félre értettem dolgokat. Szerintem az a lényeg hogy Ti mit akartok. Ti tudjátok hogy hány gyerek fér bele. Szóval szerintem hajrá!
puszi
én repkedek ma.
HURRÁ-HURRÁ!!!!! Nagyon boldog vagyok, örülök neked és szívből gratulálok!!!! És nagyon vigyázz magatokra!!!! Tudtam én, valahogy éreztem!!!!
Akkor már két kismamink van! :))))))
Nekem megvan rendesen a mensim, de mire hazaér a férjem már nem lesz ez a probléma se, tehát szexre fel!!!! De jó lesz. :)))
Hát igen, én is azt mondtam anyunak, hogy ezt nem vele kell eldöntenem, de nem hallgatott meg, csak a saját igazát keresi, nem érdekli, hogy én mit gondolok, mit érzek!!!! Elég makacs, soha nem látja be, hogy a másiknak van igaza. Nem tudom még , talán nem beszélek vele többet a témáról, hanem majd bejelentem ha baba lesz. Valahogy úgyis van egy olyan érzésem, hogy nem fog sikerülni, úgyhogy nem kell már előre azon rettegnem, hogy mondom meg a szüleimnek. Jó , mi? Másnak boldogság, anyuék meg hülyének néznek!!! Úgy különben meg tök jó a kapcsolatunk és biztos ők látják reálisan, hogy elég nagy felelősség ebbe a világba 3-4 gyerek, de ezt mindenki maga döntse el, szerintem!
Szóval mégegyszer nagyon -nagyon örülök neked, GRATULA!!!!
:)))))
Azt hiszem nekem ma enniyre futja csak:) Délután felhívoma dokit, hogy ugye nem kell semmi extra a miss ab miatt, és hogy mikor menjek először hozzá.
puszi
Zsuzsi! Tök jó, nagyon-nagyon gratulálok!!! Vigyázz magadra és ha teheted, mielőbb menj dokihoz, ne hagyd magad lerázni! Tudom, hogy ilyenkor még nem lehet látni semmit, de szerintem adhatna Utrogestant vagy valami ilyesmit, ami segít a megtartásban és az egészséges fejlődésben! Ja és ne felejts el sok-sok folsavat enni! :)
Gina! Szerintem a 17-18. napon lehetett pé-d, mert utána nőtt meg 0,2 fokkal a hőd (ez elvileg a minimum pé után). A luterális fázisoddal így is minden oké, csak akkor lenne baj, ha 10 napnál kevesebb lenne (elvileg az sárgatest hormon elégtelenségre utal). Kitartás ehhez a pár naphoz, bár ez szokott a leglassabban eltelni. Az anyukáddal szerintem ne beszéld meg a továbbiakban a 3. gyermek kérdését. Ez csakis a Ti kettőtök döntése, felelőssége. Anyukád csak akkor fog megenyhülni és pozitívabban hozzáállni, ha már kész tények elé lesz állítva é látja az első uh-s képeken az unokáját. :)
Szép napot,
Ági
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!