Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek volt mostanság abortusza?

Kinek volt mostanság abortusza?

Figyelt kérdés
2008. nov. 27. 13:52
1 2 3 4 5 6
 1/58 A kérdező kommentje:
Miért? Mikor? Hogy vészeltétek át?
2008. nov. 27. 13:53
 2/58 anonim ***** válasza:
100%
Májusban volt egy missed ab-om, mert nem indult meg a szívhang. Természetes rotáció, valószínűleg nem lett volna egészséges a baba. De nem ment el magától, csak nem fejlődött. 8 hetesen volt a műtét. Nagyon rossz érzés volt, sokat sírtam, de azzal nyugtattam magam, hogy jobb így, mintha a születés után derült volna ki, hogy baj van. 3 hónapig vártunk - ezt javasolták, de kellett is ennyi, hogy lelkileg is helyreálljak. Azóta próbálkozunk megint, remélem hamarosan sikerülni is fog. :-)
2008. nov. 27. 14:24
 3/58 A kérdező kommentje:
^^ Kívánom én is h sikerüljön. Sok szerencsét, minden jót!
2008. nov. 27. 14:32
 4/58 anonim ***** válasza:
85%

júni 10én, mert a vőlegényem, gyermekem apja nem akarta. És elvitt... 11hetesen.

Mondván neki még vagy 5évig nem kell gyerek, és én se akarjak. Ezért volt.

Hogy hogyan csinálják, baromira gyorsan... mint egy futószalag. Tágítás, vákumozás... ennyi.

2008. nov. 27. 14:52
 5/58 anonim ***** válasza:
78%

Jah, ezt lehagytam: Sehogy sem tudok túljutni rajta.

Mindig él bennem az a két nap amit a kórházban voltam... és pocsékul érzem magam. Majd egy hétig semmi, de utána, folyton sírtam, és elkezdett bennem a gyűlölet mozogni...

Persze van helye az örömnek is, mert újra gyermeket várok, egy másik tisztességes, és felelősség teljes férfitől, akivel várjuk a picit.

De igazán az elsőn nem vagyok túl.

2008. nov. 27. 14:56
 6/58 A kérdező kommentje:

Megértem :S Ez borzalmas..

Kívánok minden jót az új élethez :) és remélem nem veszed sértőnek vagy vmi, de lehet h jobb is így h neki nem szültél gyereket... az új partnered viszont megérdemli, az alapján amit írtál :)

2008. nov. 27. 16:00
 7/58 anonim ***** válasza:
94%
nekem 2hónapja volt. 11hetesen vitt el a párom,mert nem akarta.... ezt ember se felfogni se feldolgozni nem birja soha!!!!!!!
2008. nov. 27. 17:48
 8/58 A kérdező kommentje:
szörnyű... főleg az, h 11 hetesen kellett rájönni, h nem kell... mert ha még az embernek muszáj, mert pl nem engedheti meg magának, véletlenül csúszott be, vagy vmi baj van, az sztem elfogadhatóbb... persze az se könnyen, de talán könnyebben.. így nekem szörnyűbb:S sajnálom
2008. nov. 27. 18:04
 9/58 anonim ***** válasza:
86%
nekem 2005-ben volt, mert az akkori párom nem akarta, mondván, hogy "még saját magamat sem tudom eltartani"- mármint ő saját magát, nemhogy egy kisgyereket... úgy, hogy már volt neki egy gyereke, a volt feleségétől. egyedül mentem el a védőnőhöz, és a kórházba is. azóta sem léptem túl rajta. soha nem fogok. a jelenlegi párom nagyon szeretne már gyereket, de én félek újból teherbe esni. lelkileg nem lennék képes rá, mindig együttlétnél attól félek, hogy terhes leszek. talán soha nem lesz gyerekem, mert lelkileg félek az egész terhességtől és szüléstől.
2008. dec. 3. 11:05
 10/58 anonim ***** válasza:
60%

DE NE HARAGUDJATOK MEG HA MOST IROK DE NEM TUDOM MEG ÁLLNI FÖLEG NAGY BETŰVEL!!!:@.....---> MI AZ,HOGY A PÁROM ELVITTÉS AZT MONDTA ???? MIÉRT NEM TI DÖNTITEK EL ? LEHET MEGOLDANI MÁSHOGY IS SZERINTEM.

múltkor voltam nőgyógyászaton és akkor is egy férfi ordibálva mondta a terhes hölgynek,hogy márpedig akkor is elveteted .....ezen nem tudok túljutni ..:S

2008. dec. 10. 17:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!