Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mik az esélyei így a teherbees...

Mik az esélyei így a teherbeesésnek?

Figyelt kérdés
Valószínűleg ma van peteérésem, tegnap kétszer voltunk együtt a férjemmel, mindkétszer védekeztünk megszakítással,de mivel mindkétszer oda ment el,ezért befolyott egy kicsi a hüvelyembe. Amúgy nem lenne baj a baba, csak érdekel hogy mik az esélyek.
2010. júl. 30. 11:34
1 2
 1/17 letta88 ***** válasza:
Hát ahogy egy itten bölcs kommentálót idézzek 50-50% az esélyed.Csak úgy mellékesen ha jöhet a baba, miért védekeztek?Csapjatok a lecsóba!!Mielőbbi babaáldást kívánok!!:-)
2010. júl. 30. 11:39
 2/17 anonim ***** válasza:

A hüvelyedbe annyira nem tud befolyni a sperma.

Ha nem akartok babát "miért oda megy el"?

2010. júl. 30. 11:40
 3/17 anonim ***** válasza:
2010. júl. 30. 12:49
 4/17 anonim ***** válasza:
50%
Az előbbi belinkelt kérdést is te írtad? Mert kb. szinte ugyanaz az egész. Egyébként én sem értem, mért oda megy el, ha nem akartok babát? És két menet között nem törölközöl meg vagy ilyesmi?
2010. júl. 30. 13:06
 5/17 anonim ***** válasza:
Neked minden nap pete érésed van, minden nap kétszer szexelsz a pasiddal és mindig befolyik?....hmmmm érdekes:)
2010. júl. 30. 13:13
 6/17 A kérdező kommentje:
Én írtam a belinkelt kérdést, és akkor volt peteérésem,amikor az első kérdést kiírtam, csak nem volt kedvem teljesen átírni,mert a kérdés szempontjából mindegy, hogy mikor történt a dolog. Egyébként azért oda ment el, mert ahhoz volt kedvünk, és mint mondtam, nem lenne baj a kistesó. Remélem minden kérdésre kielégítő választ adtam, ezek után remélem és is kapok számomra hasznos választ, nem csak támadást és visszakérdezést!
2010. júl. 30. 15:27
 7/17 letta88 ***** válasza:
Ne haragudj én nem támadni akartalak, csak megkérdeztem.Szóval, igen lehet baba belőle mert már az előváladék is tartalmaz spermát.Szerintem nagyon kicsi az esélye hogy teherbe ess, de ha mégis akkor nagy nagy gratula.Tudod az ember testének a működését nem lehet kiszámítani.Legyél te is kivétel, hogy így esel teherbe!!:-)Sok sikert!
2010. júl. 30. 15:45
 8/17 anonim ***** válasza:
Szerintem kicsi az esélye ennek így .....Nem akartok élesbe próbálkozni ? vagy annyira még nem tervezitek?
2010. júl. 30. 15:49
 9/17 anonim ***** válasza:
Nem támadtunk, csak furcsálljuk, hogy 2naponta megkérdezed ugyanazt, meg kicsit zavaros is volt, ez a "folyás". Ki lehet emelni a kérdést, ha első körben nem kaptál rá hasznos választ, nem muszáj újat kiirni. Persze jogod van hozzá, csak akkor érkezhetnek ilyen kérdezősködések is. Ezért nem kell felkapni a vizet.
2010. júl. 30. 15:54
 10/17 anonim ***** válasza:
45%

Hát ezt nem értem....ha megszakítjátok, hogy ne legyen baba, akkor miért oda élvez????? Ha meg akartok, akkor végképp nem értem, miért veszi ki....

Ez nem "KEDV" kérdése, mert ha nem akarjuk, akkor nem szabad oda élvezni, ha meg akarjuk, akkor oda kell!

2010. júl. 30. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!