Vajon teherbe estem?
Figyelt kérdés
Valószínűleg ma van peteérésem, tegnap kétszer voltunk együtt a férjemmel, mindkétszer védekeztünk megszakítással,de mivel mindkétszer oda ment el,ezért befolyott egy kicsi. Amúgy nem lenne baj a baba, csak érdekel hogy mik az esélyek.2010. júl. 28. 23:54
1/6 anonim válasza:
Hogy teherbe estél-e, az majd 10-12 nap múlva derül ki leghamarabb. Addig csak a jó Isten tudja a kérdésedre a választ.
Az esély egyébként nem túl nagy, de a pár %-ból is lehet baba.
2/6 anonim válasza:
Szerintem nagyon kicsi az esély a babára!Nem hiszem hogy terhes leszel.
3/6 anonim válasza:
Szeritnem sem, bár nem egyértelmű mi az az "odafolyott"...hova is? Mindegy, mert így kicsi az esély, persze azért van...
4/6 anonim válasza:
Tervezitek már a babát mert ha még nem ne így védekezzetek :) habár kicsi az esély de vmi minimális azért van....bár nem hiszem h terhes lennél. Hány éves vagy?
5/6 A kérdező kommentje:
24 vagyok, van már egy 8 hónapos lányunk, de őt terveztük. Az odafolyt azt jelenti, hogy be a hüvelyembe.
2010. júl. 29. 16:10
6/6 anonim válasza:
Hogy tud a hüvelyedbe befolyni, max ráfolyni tud, de bele nem igazán. Egyébként ha a spermium levegőt kapott, akkor már nem 100%-os, ott hamar elpusztulnak, úgyhogy én nem sok esélyt adok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!