Hogyan kell nézni a méhszáj magasságát és nyitottságát? Méhnyák állapotát hogyan vizsgálhatom meg?
Én pedig azt mondom,igenis megismerheted a testedet!
Moss alaposan kezet,aztán lassan szerintem a középső ujjaddal finoman nyúlj be a hüvelyedbe és érezni fogsz egy dudort,ha kemény,feszes akkor nincs még ovulációd,de ha lány,puha,olyan mint a szád és a közepén találsz egy lyukat ami talán kicsit szét van nyílva,hogy akár az ujjbegyed is beleférne,akkor igen,akkor van pé.(hozzáteszem abba a lyukba már azért ne nyúlj bele)mindezt általában,átlátszó nyúlós nyálka kíséri,hasonló,mint mikor izgalmi állapotban síkossá válsz,de egy kicsit sűrűbb,olyan mint a tojás fehérjéje.Remélem érthetően írtam le:)
Szóval bátran vizsgáld magad,lehetőleg este,a reggeli nézegetés nem ad pontos választ,de az este elvégzett önvizsgálat 100%-os.
Gondolom babát szeretnél,én DRUKKOLOK NEKED!!
Látom itt nincs mindenki tisztában azzal, miért kérdeztem, meg hogy miről van szó. Köszönöm a második válaszolónak, sokat segített.
Igen, babát szeretnék és a ciklus.hu oldalon láttam, hogy ilyet is lehet vezetni, de fogalmam sem volt, hogy hogyan kell ezt megnézni.
Köszönöm a segítséget
Nagyon szivesen!
Negatív,rosszindulatú válaszolókkal meg ne is foglalkozzál!Egyértelmű,hogy steril körülmények között vizsgálja magát az ember.
Úristen! Nehogy maszturbálni akarjon bárki is! Még a végén baja esik és nem lehet már gyereke!
Na ez pont ilyen. Hülyeség. Bárki megnézheti ezeket a dolgokat magán, csak megfelelően tiszta kézzel kell. Rengeteg helyen olvastam már, hogy csinálják, csak azt nem tudtam eddig hogyan kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!