Van aki ebben a hónapban próbálkozik?
nekem múlt hónapban műszeres befejezéses megszakitásom volt a 13. héten.
júli.15.-én jött meg
19.-én voltam kontrollon, meg is kaptam a clostit
el is kezdtem szedni, hőt nem mérek,mert a meleg most bekavar.
2 naponta vagyunk együtt, nagyon remélem hogy sikerülni fog.
Ha pozitív volt az ovu teszted, akkor nagy esély van babára. Nekem anno így jöttek össze az ikrek. :)
Aisa, szorítok!
Mennyi idős most a lányod?
Sziasztok!!
Nekem is 32 van, igaz, hogy már nagyok.:)
Júniusban volt egy küretem, és most mi is újra próbálkozunk.
Július 15.én volt nekem is a mensim, és vezetek görbét. Tegnap megvolt valószínű a tüszörepedésem, mert mára felment a hőm. A görbém ilyen, clostit, és duphastont is szedek, ja és cickafarkat ittam, mától pedig palástfüvet.:)
Remélem lányok, sikerül mindenkinek!!!:))
Megnéztem a görbédet: szerintem hétfőn volt peteérésed és kedden ovud, de igazából az a lényeg, hogy jókor voltatok együtt.
Szorítok, hogy sikerüljön mindenkinek! Ki mikor akar majd tesztelni? A nemvárt napján bevállaljátok vagy csak később?
Ikres anyuka
Sajna a ciklusom totál rendszertelen, de a múlt hónapban (tuti véletlenül :) ) pont 28 napra jött meg, szóval reménykedem, hogy az hogy ma nem jött meg azt jelenti, hogy baba lesz. :) Holnap reggel tesztelek majd egy itthoni teszttel, x-epileset vettem. Hétfőn pedig megyek kórházi vérvételes tesztre. :)
Nagyon szeretnék már egy fiút. :)A lányom 7 éves lesz szeptemberben.
én még mindig furán érzem magam tegnap teszteltem negatívat! azt hittem esetleg múlthónapban jött össze a baba de nem tudom mi van :) sokat fáj a mellem megnőtt híztam... létezhet hogy az első héten még a teszt se mutatja ki máris éreznék valamit?
ingerlékeny is vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!