Próbáltátok már esetleg a bábakoktélt?
Köszi a választ, én totál elbizonytalanodtam, nem tudom eldönteni, hogy igyam-e vagy sem, már több, mint egy hete meg kellett volna szülnöm és semmi.
Te mit hallottál róla?
Én ma hallottam erről a bábakoktélról először tőletek. Érdekes dolog, van benne ráció. Rákerestem angolul is, külföldön is ismerik és használják. Tényleg meglepődtem, hogy még ez eddig elkerülte a figyelmemet, mert a 38. hétben vagyok és hónapok óta a netet bújom, néha már úgy érzem, hogy egy komplett szülést is le tudnék vezetni, annyi mindent olvastam...
Kedves kérdező! Megkérhetlek arra, hogy ha kipróbálod, akkor jelezd, hogy bejött-e neked, vagy sem? Nekem még van egy kis időm, de ha túlhordás lesz, akkor nem kizárt, hogy kipróbálom ezt.
Köszönöm és sok sikert!
Kedves utolsó válaszoló, hát kipróbáltam, du. 3-kor megittam (4 cl ricinus olaj, 4 cl barackpálinka (nem mertem többet egyikből sem), 2-3 dl őszilé) és semmi hatás, elvileg iszonyú hasmenést kellett volna okoznia (a pálinkát természetesen éreztem :S). Viszont most este, tusolás után szerintem elment a nyákdugóm (ha az volt), valamilyen kocsonyás átlátszó anyag jött belőlem..
Egyfolytában érzem a méhem, mensi-szerű görcseim vannak néha egy-egy nyilallással, ilyen erős még nem volt az utóbbi 1 hétben egyik sem..
Lehet, hogy szülni fogok? :))
Holnap visszanézek ha mégsem, drukkoljatok!
És nagyon köszi a válaszokat!
Az utolsó hozzászóló vagyok!
Szóval te vagy a 40 hetes kismama, aki az átlátszó nyákdugóról kérdezett, ugye?
Ott is reagáltam épp pár perce, hogy nekem is színtelen volt a nyákdugóm épp emiatt nem is tudtam, hogy az a nyákdugó...
Az tényleg furi, hogy a ricinus nem mozgatta át a beleidet, én ugyan soha nem használtam, de a páromnak amikor meséltem tegnap a bábakoktélról, akkor azt mondta, hogy a ricinus egy nagyon durva dolog, neki gyerekkorában az anyja néha adott, és az átmossa az ember szervezetét teljesen és ha kipróbálom, akkor készüljek fel, hogy nem nagyon fogom tudni elhagyni a lakást...
De ezek szerint nem mindenkinél okoz hasmenést. De végül is nálunk most nem is ez a lényeg, ha valóban az lőtte ki a nyákdugót és az okozta az erősebb görcsöket nálad, akkor nagyjából elérted, amit akartál, megindult a folyamat. Ha nem vagy még esetleg a kórházban, akkor várom a beszámolót a továbbiakról, hogy történt-e valami, illetve ha nem történik semmi, akkor mit gondolsz? Bepróbálsz még egy adagot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!