Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nyákdugó távozása után veszély...

Nyákdugó távozása után veszélyes a sex?

Figyelt kérdés
Tegnap elment a nyákdugó. 40+2es vagyok, és már jó volna ha beindulna... hátha a sex segít és még élvezem is. Mit gondoltok? Lehet belőle baj? Fertőzés vagy valami, és ha igen mi?
2010. jún. 13. 13:43
 1/6 anonim ***** válasza:

Hajrá hajrá :)

Maximum annyi problémát okozhat, hogy beindul a szülés. De ez nálatok esedékes is lenne. Nyugodtan szeretkezhettek, semmi baj nem lesz.

Könnyű szülést!

2010. jún. 13. 13:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Fertőzés semmi szín alatt, legfeljebb úgy dönt a baba, hogy megnézi a külvilágot. Könnyű szülést, sok boldogságot:-)
2010. jún. 13. 13:50
 3/6 A kérdező kommentje:
;)) Várom a megmentő fájásokat.. :) különben vannak is összehúzódások, nagyon kíváncsi leszek... :) ALig mertünk együtt lenni... a fertőzésveszély miatt. De nem bántam meg. És ha meg beindulna.. pláne nem bánnám, de igaz be "kell" indulnia max 12 órán belül ha használ nálam...?
2010. jún. 13. 13:56
 4/6 A kérdező kommentje:
kb 10 percenként vannak összehúzódások, csak nem erősek.. :-S vajon lehet belőle valami? nem fáj.. és a fájásméréskor kb 12es lehetett az ilyen, ésaz meg ugye tudjuk hogy SEMMI. Csak próbálom az erősségét betájolni. Hétha tud vki vmit mondani erre. Vagy így kezdődne?
2010. jún. 13. 14:09
 5/6 anonim ***** válasza:

1. vok.

Ezek még nem is erősek. Lehet, hogy csak jóslók, de ezt kiderítheted, ha beleülsz egy kád melegvízbe. Ha nem múlik el tőle, akkor kezdhetsz készülődni :)

Könnyű, gyors szülést.

2010. jún. 13. 16:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a dokim még akkor is javasolta az együttlétet (már ha még a terhes nő kívánja) amikor a végén nyitva voltam!Azt mondta így nem kaphat fertőzést mert védi a burok!

Én amikor "jóslóim voltak akkor befeküdtem a kádba és ha elmúlt akkor csak jósló!Hát dec 3-án este megfürödtem hajat mostam és utána görcsölgettem...4-én 9:25-re meglett a lányom!

Könnyű szülést!

2010. jún. 14. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!