Hogyan beszéljem meg az orvosommal, hogy császárral szeretném a babánkat megszülni?
Én a helyedben megkérdezném. Viszont ha van lehetőséged természetes úton megszülni a kicsit, szerintem ne hagyd ki. Csodálatos élmény.
Kétgyermekes anyuka
Persze,simán csak kérdezd meg,hogy lehetséges-e mert Te így szeretnéd...
Én a második terhességem elején elkezdtem már mondogatni minden találkozásunk alkalmával,bár ő is inkább természetes szülés párti,a vége felé rájött,hogy komolyan mondom és belement.
Kedves kismamák, és véleményezők! Szeretném, ha segítséget abban kaphatnék, amiben szükségem van rá: vagyis abban, hogy válaszoltok a kérdésemre. Nem a személyes véleményeket kérdeztem a császárral kapcsolatban, ami amúgy rendkívül kellemetlen folyamat......, hanem a problémám megoldását reméltem. Én is fizetem a tb-t már lassan 20 éve, és orvoshoz mindig csak indokolt esetben mentem.....senkitől nem vettem el a gyógyulás lehetőségét felesleges orvosi kezelési igényemmel. Aki kötekedni meg beszólni akar, annak nem én volnék szerintem e kedvező célpont.
Egy kérdésemre szeretnék segítő válaszokat, ennyi. Köszönöm.
Beszélj a dokival!
Miért lett császár az első, csak a méretei miatt?
Az én lányom 4200 g-mal született, a doki végig természetesre készült, egy hetet ráhordtam és végül egy másik dokival konzultálva ő ajánlotta fel a császárt, mert a 42 hét elején semmi jele nem volt a szülésnek. Azt mondta, ha ragaszkodom megindítja, de ő nem ajánlja.
Én is most várom a másodikat, bár még a legesleg elején tartunk és még csak most megyek dokihoz, tuti hogy én is emlegetni fogom neki sűrűn. Nekem semmi bajom nem volt a császárral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!