Szülés után sarjszövet a gátmetszésnél? Másnál is volt ilyen? Elég rá az ecsetelés?
Ez attól függ, mekkora és milyen alakú.
Én is jártam ecsetelésre, de nem használt.
A dokim "természetesség párti", azt mondta, ne bolygassuk, majd a "rendelteltetésszerű használat" során eltávozik magától. Hát nem távozott. 8 hónapos volt a babám, amikor visszamentem hozzá, és megmondtam, csináljon vele valamit, mert zavar az együttléteknél, és nem bírom tovább. Akkor azt mondta, megnézi, és eldöntjük, hogy elköti egy szállal, vagy levágja, de akkor újra varrni kell. Csakhogy a vizsgálat során félig leszakadt, és ő egy pillanat alatt döntve "letépte" az egészet. Hát mit mondjak, nem volt kellemes, de utána nagyon hamar begyógyult és eltűnt. Azóta már szültem még egyet, nem lett utána semmi gond vele...
Első vagyok:
kb 1,5 centi hosszú volt, és talán 4-5 milliméteren kapcsolódott. (Nekem a papírjaimra ezt nem írták rá. :o)
Én is szakadtam, mert sürgősségi gátmetszést csináltak, a babámnak lelassult a szíve, azért kellett, hogy gyorsan kijöjjön. (26 óra vajúdás után) És az tovább is szakadt.... :o(
Ami mondjuk még lehet, hogy a szűzhártyád lifegő darabja van ott, nekem az is van :o) teljesen lepadlóztam, hogy hogyhogy addig nem látszott, de a dokim mondta, hogy átrendeződnek a dolgok szülés után rendesen odalent, így lehet, hogy addig rejtve volt.
MInket ez viszont nem zavar, maximum esztétikai kérdést lehetne belőle csinálni, de hála Istennek férjem biológus, így tisztában van a dolgokkal, és teljesen természetesen kezeli ezt.
El kell menned a dokihoz, és "rámutatni", hogy mondja meg, mi az, és hogy mit lehet/kell vele kezdeni, illetve, hogy okoz-e Neked fájdalmat stb.
Legjobbakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!