A pécsi klinikán milyen és hány ágyas kórtermek vannak?
A szülészeti klinikára gondolsz? Gyerekágyra?
Egyágyas a legkisebb, és azt hiszem ötágyas a legnagyobb.
Bocsi hogy közbeszólok, de én is akartam hasonló kérdést feltenni!
Mivel úgy tudom a megyeibe már nem igazán fogadnak ha nincs ottani orvosa az embernek, ezért én is a Klinikán fogok szülni júniusban.
Mit kell, illetve mit lehet oda vinni a babának? Adnak elég pelust-vagy jobban járunk ha viszünk majd itthonról?
Ha esetleg tudnátok, megköszönnöm ha leírnátok!
Sziasztok!
Én nemrég voltam szülőszoba és gyermekágyas osztály látogatáson.A szülőszobák nagyon szépek,2 alternatív szoba van,amiben van kád,bordásfal,labda,meg ilyenek.Ezt azok veszik ált. igénybe,akik nem kérnek eda-t és más érzéstelenítőt sem nagyon (mint pl ,én:-P).Állítólag 2 év alatt 20 szülés zajlott csak abban a 2 szobában:-)
A gyerekágyas osztályon 1 db 1ágyas szoba van és valóban van 5 ágyas is.Mivel azt mondták a szobák egy részéhez nincs fürdőszoba,hanem a folyosón közös van,ezért gondolom,h nem csak 1 szobához nincs...
A bejárattól pár lépésre van egy társalgó féle,odáig bejöhetnek hozzátartozók:1 kismamához 1 ember.
Az örzőben nagyon kedves volt a gyerekorvos nő,és az osztály vezetője is.(Bár milyen is lett volna,remélem marad is ez a tapasztalatom:-) )
Én ennyit tudtam hozzátenni,remélem segítettem.
Üdv! 38 hetes km
Még mindig első. Bocsi, a pontosítást azért kérdeztem, mert már a Rákóczi úti (megyei) szülészet is a klinikához tartozik.
Igazi alternatív szoba csak egy van: [link] az Édesanyák útiban. És egy van a megyeiben is. Kád van több szobában is.
Szia!
Én egy hónapja szültem ott. Végigjártam az intenzívtől a gyerekágyig az összes osztályt.
A patológia pl. egy hónapja lett kifestve ( bár te oda nem hiszem, hogy kerülsz ).
Van 2 ágyastól a 6 ágyásig.
Nekem inkább a személyzettel volt problémám, főleg a gyerekágyon. Mondjuk ott éjjel nem nagyon kell aludni, sírnak a babák, a mamák meg ordítanak, mert sír a baba. Szóval ott mindig zajlik az élet... Nekem elég kellemetlen volt ott, mivel én nem láthattam a babáimat ( koraszülöttek voltak, nem élték túl ) Én nagyon kikészültem ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!